hata söndagar!

Ja verkligen! Jag hatar söndagar, för det är den ända dagen då jag åker ifrån min älskling. För lyssna liksom hur hemskt det låter. Usch!

Nåja, fredagen blev att åka direkt till babys innebandymatch, hade tur att dom börjat lite senare, så jag missade inte. Dom är ju självklart bäst, så dom vann med 12-2. Woho! Haha.
Alla hjärtans dag blev mysmys och liksom ja, jag älskar min Dennis. Så är det bara! Mer behöver jag inte säga.
Jag kom i alla fall hem med tre röda rosor, en chokladask och ett par örhängen. Tack <3 Och självklart så kom jag ju hem lycklig eftersom att jag varit där i 3dagar, och bara myst. Som sagt, myst.

Haha. Kul det låter ;)

Nåja, nu är jag hemma. Imorgon väntar en veckas praktik (4dagar + 1skoldag). Jobbigt, men sen är det loooov! Skönt värre. Så bara för det ska jag sluta skriva massa onödigt nu, säga godnatt till folket och snacka klart med prästen och älsklingen.

Btw, hur firade ni alla eran alla hjärtans dag? :) ♥

Kommentarer
Postat av: linneahhh

Sv ; Jadu, jag firar jämt alla hjärtans dag med min bästa kompis mathilda eftersom vi anser at våran största kärlek är varandra (:

Kanske låter sjukt men jaja :p

2009-02-16 @ 06:19:11
URL: http://linneahs.devote.se/
Postat av: annirene

haha jag var ut på krogen på alla hjärtans dag :P

2009-02-16 @ 13:47:52
URL: http://annirener.blogg.se/
Postat av: annirene

svar: thanks honey :)



jadå det hade jag :P fast dom jag gick ut med dissade mig ett tag och bara försvann så jag stod helt ensam framme vid scenen och lyssnade på robin E :P eller aa inte helt ensam emn du förstår hur jag menar :P

2009-02-16 @ 14:19:38
URL: http://annirener.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0