pluggdag..

Skolan var seg idag. Har i alla fall klarat av att koncentrera mig lite mer idag så det är ju bra att allt börjar försvinna ut ur mitt huvud. Och det måste jag tacka alla mina vänner för, för det är ni som hjälpt mig igenom dehär.
Alla som stöttade i fredags och alla ni som stöttat mig efteråt, tack!

Jaja, efter lunchen så stack jag och AnnIrene i alla fall till UM eftesom att jag hade tid där. Efter det så skjutsades AnnIrene hem och jag åkte hemmåt. Sen dess har jag bara setat här mest. Lite plugg har jag gjort, då menar jag verkligen lite. Men det är ju alltid något. För det ska bli mycket plugg idag. Funderar nästan på att gå och duscha nu så att jag bara kan sitta och plugga enda tills sängen? Hm. Får se hur det blir.

I vilket fall, jag är på bättre humör, allt känns ett snäpp bättre. På torsdag försvinner min tandställning som setat i ~2år, skönt, men tomt. Ja fyfsen.

Mitt liv var kanon innan helgen, helgen sög, men var ändå toppen, nu börjar allt bli bra igen. Som jag skrev förut; Life goes on.

No matter what, it always do. ♥


Kommentarer
Postat av: amanda

ussch jag måste också plugga men jag har ingen ork :S det blir bra ska du se, helgen vände upp o ner på lite men det vänder nog tillbaka snart :)

2009-01-20 @ 18:12:38
URL: http://aaamandab.blogg.se/
Postat av: annirene

you're a strong girl and I know you can do it :)

2009-01-20 @ 19:34:08
URL: http://annirener.blogg.se/
Postat av: amanda

sv: skulle fan också behöva åka till skolan i vanlig tid jag med, men ska tyvärr till tandläkarn så kan inte ;7 vart skulle vi samlas på gymnastiken då?

2009-01-20 @ 21:02:03
URL: http://aaamandab.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0