I will be away, but still here.

Som jag nämt ett par gången så åker jag bort imorgon, en hel vecka. Men jag ska nog kunna updatera någon gång ibland med tanke på att datan kommer att följa med både i bilen och i husvagnen. Vi får se om vi hittar en camping där det är bra mottagning eller ej, vi ska ju trots allt upp i Norrland och grojsa runt.

Ordet grojsa kom jag på nu, helt själv. Jag tycktedet lät bra.

I vilket fall så följer inte datan med bara för att jag ska ha sysselsättning, nejnej. Det är för att jag ska kunna lägga in bilder i datan på en gång utifall att min käre kamera skulle råka bli full. Ja, jag är finurlig jag. Man får passa på när man väl har en data som kan följa med.

Nyss satt jag och proppade min mp3 full. Ja då menar jag full, det gick inte in nå fler låtar, annars hade jag nog lagt in fler. Kan ju behövas när man ska åka så jäkla långt. Men i vilket fall så har jag ju mobilen också, dock har jag typ samma musik där. Bara lite mer i mp3:n. Men ja, jag tror jag borde skaffa en ipod med typ 2gb. Känns lite mordärnare än min mp3 klump med endast 1gb. Jag ska sluta klaga.

Eller visserligen klagade jag inte, jag påpekade bara att jag borde. Men nej. Nu ska jag nog kolla om det är något mer jag ska lägga in i husvagnen och så ska jag kanske hjälpa till att duka fram eftersom att mamma och pappa snart kommer hem och ska börja med maten.. TACOS!

Vad ska ni göra hela veckan? ;o

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0