My new home

Nu sitter jag i "min" lägenhet. Brorsan stack ju till Gbg så jag stal den på en gång. Det är liksom mitt andra hem dehär. Eller något sånt. I vilket fall så känns det bättre å ha en hel lägenhet för sig själv en bara mitt lilla rum hemma. Jag trivs hemma. Men ibland är det skönt å va själv. Även om jag kanske vill ha liiite sällskap nån dag i alla fall? :(

Nåja. Får se hur det blir med dedär. Just nu tänker jag inte så mycket på the past ;) Jag bara lever i nuet och ska jag vara ärlig så är det kul. Ända tills jag tar fram hjärnan igen kanske. Men ja, det går nog rätt framåt nu, bara jag inte fegar ur. And as a matter of fact I won't.

I vilket vis så tog jag nyss en dusch, sitter här och luktar på min nya parfym som kom hem idag. Luktar faktiskt gott! Men finns nog inget namn eftersom att det inte är en sån märkesparfym som alla köper. Jag köper inte sånt. Även om jag vill. Jag orkar aldrig.

Men nej, nu ska jag fixa mina naglar sen kanske jag ska fixa nå käk? Fast innan det så borde jag nog diska, haha. Bror lämnar aldrig disken till mig ;)


Kommentarer
Postat av: John

Haha, ja men vafan.. disken är vad du får betala i hyra för att bo där =)

2009-07-28 @ 01:59:06
URL: http://bloggen.jonta.com
Postat av: pappa lunkan :)

de är bara att säga till, du vet vad jag bor ;)

2009-07-28 @ 08:22:59

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0