This aint easy!

Nu är jag hemma. Kom fram otroligt sent igår och därav blev det inte många timmar ute utan kanske 1-2 timme ute och 1timme på donken? Något liknande. I vilket fall blev jag inte så där "supa aset av mig"-full som jag skrev att jag ville bli. Rättare sagt var jag inte ett dugg full. Kanske både bra och dåligt?

Det värsta var nog det första jag fick se när jag kom fram. En tjej kom och slängde sig runt halsen på Dennis och skrek "hääär är ju min pojkvän" (hon hade setat i hans knä tidigare och grejer, även om han inte ville det dock men) Då kände man lite lagom att man hade lust och slå ner henne och säga "Ge fan i MIN Dennis!" - Men vad hjälper det, han är ju inte min? I vilket fall så sa han "Här är mitt ex" Då stack hon snabbt där ifrån, schi fick hon!

I vilket fall så stack vi in till Västerås idag också, kollade på bio med det konstiga Hallsta gänget. Transformers 2. Funny när man inte sett ettan, men vad gör man inte för att få extra tid med den man älskar som mest? Fan vad jag hatar att vara singel.

Bilder kan jag bjuda på, dom är snygga.


Nilsson stekte på med sina nya brills.


Och Tommi, han stekte utan.


Jag och Dennis.


En jag, en Dennis och en Herr Nilsson.


Utsikten.


Bling bling på Tommi med snyggt hår.



I guess this was my last night with you..

Kommentarer
Postat av: linneah

sv; segelbåtar äger :D

2009-07-06 @ 00:08:50
URL: http://linneahs.devote.se
Postat av: Pernilla

Du skulle ha dragit henne i håret :)

2009-07-06 @ 10:59:29
URL: http://pernillaedstrand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0