Happy hour

Kom precis hem.

I skolan så blev jag lite nerskvätt idag. En hink med vatten bakifrån. Jag vill dock inte förstöra 3ornas glada sista vecka, så jag gick glatt där ifrån och frös resten utav dagen. Alla skrattade åt mig, men jag fick tröst utav att Dennis ville var söt och slåss lite mer personen som kastade vatten på mig, sött.

Efter skolan blev det att åka till V-ås med mor, far och ena bror. Mamma och pappa köpte en ny dator och the sims 3 till mig, ja jag tycker om det.

På tal om Västerås, när jag var där så träffade jag på både Tommi och Dennis pappa. Men var det någon utav dom som hade Dennis med sig? Nejnej. Jag får vänta till torsdag. Och vet ni vad? Jag längtar!

Svar till Anonym:
Ja det är det långa avståndet jag kan klaga på, annars är allt bra. Men jag klarar av milen mellan oss eftersom att jag är medveten om att världens bästa väntar på mig nästa gång jag kommer, det är det som är så underbart :) Hihi.

And some picz from today then ;
 





Puss!

Kommentarer
Postat av: amanda

fan va snygg jag är med min utväxt och allt :D

2009-06-08 @ 22:25:45
URL: http://aaamandab.blogg.se/
Postat av: N*A*T*Z

haha kasta de vatten på dig va skoj xD

2009-06-08 @ 23:08:26
URL: http://frankenreiter.blogg.se/
Postat av: linneah

du förtjänade vattnet ;D

2009-06-09 @ 08:05:44
URL: http://linneahs.devote.se
Postat av: Pauliina

Mitt namn publiceras nog inte när jag kommenterade ett inlägg och skrev om hur coolt det är att ni faktiskt klarar av långdistans, du tänker helt rätt!

2009-06-09 @ 15:48:53
URL: http://pauliinak.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0