Btw

Idag sjöng dom för mig i klassrummet, idag. Sen så var tjej1 och tjej2 busiga och gick och ringde i klockan i matsalen och sa Evelina fyllde år för några dagar sen så vi måste sjunga. Så hejhå där stod hela matsalsen och sjöng för mig, för andra gången på en dag. Efter en vecka och en dag så fick jag min födelsedagslåt. Lyllos mig.

Plus på det hela så kom bror min hem och tog en tårta ifrån oss idag. Han kom hit och lämnade en räkning sen glodde han på mitt rum. Sen stal han en tårta och åkte hem. Visserligen så är tårtan hans. För imorgon, vad händer då? Jooo, han fyller år. Gubbjäkel...

En annan sak, min pojkvän är bäst, hans vänner är små grisar och speciellt Ludde och Robin då. På tal om det så vill jag dit å partaja snart igen. Så kan dom skratta åt lilla my lite medans jag slåss. Låter så bra dedär.

Jag saknar fortfarande min man. Undrar om jag ska tjata ut det totalt och skriva ett helt inlägg där det bara står jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig typ 100 gånger. Hur många skulle sluta läsa min blogg? Hm... typ 90 av 100? Troligast. Roligast är att jag har skrivet tre helt ovärda inlägg idag. Skit samma. Jag orkar inte skriva mer.

Pussen puss!

Kommentarer
Postat av: cattiisEriksson

tack :) asså fan kan du inte byta stil på dina texter? jag får as ont i ögonen å kan knappt läsa :P

2009-11-18 @ 22:02:05
URL: http://juniflikkan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0