1 och 4år (;

6:e oktober betyder mycket. T.ex så betyder det att jag och Cattis förlovade oss för ett år sen. Men det betyder även att Amanda&Victor har varit tillsammans hela 4år!

6/10 -08 och 6/10 -05. De ni ;)

Sitter i alla fall i skolan med Orren nu då Amanda och Cattis är nere vid jobbet. Amanda solar och Cattis jobbar. Jag och Orren nördar. Det är vi bra på.

Men jaja, borde nog försöka få till något till historian, jäkla filmanalys av någon film som jag inte ens fatta något utav. Så ja, jag borde göra det nu så att den blir klar. Men jag vet inte om jag kommer kunna. Vet inte ens om jag kommer orka försöka ;) haha. Jag är ju så jäkla trött nu för tiden så jag vet inte vart jag ska ta vägen.

Men men. Det är tisdag idag, bara onsdag och torsdag kvar sen är det fredag. Det betyder ju Västerås och shoppa med Amanda och ev. kanske försöka hitta en födelsedagspresent till älsklingen som faktiskt fyller hela 19år snart :) Om jag inte hittar något nu så kanske jag får smita iväg någon annan dag, haha. Sen på lördag smiter jag nog iväg till Uppsala och myser med Sebbe lite, hihi. Mys! <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0