I skooooolan

Alla datorer är döda. Förutom bra-datan som jag sitter på såklart. Den lever och med andra ord fick jag äntligen lite sysselsättning för att fördriva tiden medans Amanda har lektion tillsammans med Carro. Sen när dom slutar så ska dom upp och gymma. Sen när dom är klara så ska jag till Avesta med Amanda, jiho. Inte för att jag direkt ska handla eller så. Men sällskap kan man ju alltid vara liksom :)

Men i vilket fall. När jag kommer hem blir det bara att fixa sig lite och sen typ packa klart det sista och sen far jag mot Uppsala, igen. Mys! Men denhär gången blir jag kvar ett tag, ev. tisdag? onsdag? Ingen aning. Max onsdag i alla fall eftersom att Sebbe ska på kryssning på torsdag. Men men, vi får se :)

Men nu tycker jag att klockan ska gå liiiiite snabbare. Det är liksom 20min kvar tills brudarna slutar och jag har redan setat och väntat typ 40 min. Rätt segt. Som tur var så höll Orren mig sällskap i en halvtimme. Men nu har jag en halvtimme att sitta helt själv också. Men det kommer nog gå rätt fort. Jag har ju trots allt datan framför mig ;)

Dock är jag rädd för att nån snart kommer komma in i datasalen och skrika "ÄR DU KLAR SNART ELLER!?" för att dom också vill sitta vid nån data. Men vi får se. Jag behöver sysselsättning, that's it! ;)

Shit samma, nu är det endast 15min kvar. Jag tror jag kommer överleva dehär :D haha.

Men nu ska jag in och uggla nån annanstans, kanske sätta på lite musik? Det är ju trots allt rätt tyst här..

Kommentarer
Postat av: Jessica♥

Ha en fortsatt trevlig fredag! Kram.

2009-10-23 @ 16:44:46
URL: http://meyoulove.blogg.se/
Postat av: Jessica♥

hahahaha :D

2009-10-25 @ 17:01:42
URL: http://meyoulove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0