Back to what you know

Nu är jag hemma efter ännu en dag i skolan.

En dag som bestod av starta med idrott, sluta med idrott. En förklaring till idrott två gånger på en dag är att jag har riktig idrott och ett individuellt val - träning och hälsa. Därav så har jag idrott tre gånger i veckan varav två gånger är på samma dag, haha. Lite segt men ändå rätt skönt. Idag på sista lektionen så fick vi i alla fall göra lite olika styrke test, vilket inte lockar mig så mycket eftersom att jag är typ svagast i världen. Är dock rätt förvånad över vad jag klarade göra med mina ben, så lite stolt är jag.

Nåja, sen stack jag med Amanda, Cattis och Linn till Västanfors så alla fick sola och så Cattis fick göra sitt jobb. Och vi alla fick självklart också bli äcklade av kåta folk, mys :)

Och ja, jag hade två lektioner till idag men dom begöver jag ju inte prata om förutom historian för där var jag, Amanda och Orren fnissande åskådare, haha. Sjukt.

Skit samma. Nu får mamma komma hem så jag kan få lite mat tycker jag. För jag är huuuuungrig.

Ovanligt jag vet.

Svar till Anna:
Hihi tack :) Blir allt bra så kommer du ju säkerligen se mer om det här i bloggen i framtiden, det är ju inte direkt så jag kommer hålla allt hämligt föralltid, haha ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0