How will I sleep?

Ja, nu är det dags för sängen. Egentligen borde jag lagt mig så fort idol vad slut, men nu är det så att jag inte prioriterat smartheten först idag. Med andra ord var jag tvungen att duscha efter idol och sen även föna och platta håret för att lyssna på Amandas ideé om utseende imorgon. Ja.

Innan jag lägger mig lär jag nog ta lite yoghurt utifall jag är hungrig. Kan inte riktigt känna efter, haha. Men jag brukar ju oftast vara hungrig så jag är säkerligen hundrig nu med. Haha. Aa men jaja. Just nu vet jag inte hur eller om jag över huvudtaget kommer sova ikväll. Vore ju bra om jag kunde somna och sova gott hela natten för jag skulle helst vilja slippa somna i bilen imorgon, för jag vill inte komma dit nyvaken. Men vi får se hur det blir för asså jaa, juste. Äta var det ja.

Ja jag ska väl äta då. Måste bara leta på en bild och förgylla inlägget med...



Jaja men fan nej nu ska jag väl gå och äta för jag måste verkligen sova nu. Måste upp senast sex eller något. Eller måste och måste men i min hjärna så måste jag. Jag är inte säker på om jag kommer upp senare så kommer jag faila totalt med allt genom att jag stressar. Eller jag tror jag kommer stressa ändå. Ni vet inte hur jag är just nu. Hade varit 1000 stavfel om jag inte suddat alla. Jag skriver lite för snabbt mot vad mina fingrar hinner med. Aaaaa men fan. Jag ska äta.

GODNATT! OCH GE MIG ETT FETT JÄVLA LYCKA TILL!

Och nu hatar jag bloggen, för jag ville bara ha bilden i centrum, inte texten å hela shittet liksom. Bläääää för dehär.



aa å nu gick det men då hoppa han längst ner i inlägget istället ? cpsak.


Kommentarer
Postat av: annirene

lycka till <3

2009-09-11 @ 23:01:58
URL: http://annirener.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0