I feel so..

..I don't know...

Hur sjukt jävla bra kan man ha det egentligen?

Min snygging har åkt hem, känns mindre bra. Jag fick dock världens största leende när jag hade stängt dörren och han gått ut till bilen, men det var inte för att han åkte ifrån mig utan för att jag har fått 25 timmar tillsammans med bara honom. Och ja, det var dom bästa 25 timmarna på sjukt länge. Även om - jag erkänner - vi inte gjort någonting alls. Förutom bio och myst lite, och lite till. Eller ja, vi var och kollade på vårat garage och vi var och kollade på brors gamla audi eftersom att han är bil-intresserad. Så som sagt, vi har inte gjort något speciellt.

Dom som behöver veta mer, dom vet.

I vilket fall så vill jag tack dig Sebbe för den här helgen och ja.. jag vet inte ens vad jag ska säga. Sjukt jävla underbart mysig <3

Nåja, nu är han påväg hemmåt, har åkt i ungefär en halvtimme och jag hoppas han kör försiktigt. Annars vore det ju som om himlen ramlade ner i huvudet på mig och tog död på mig.

Skit samma. Nu vet jag inte vad jag ska göra längre, jag har ingen hand att hålla i och jag har ingen varm Sebbe som ligger här breve och värmer upp hela mig. Men jag får väl nöja mig med att jag har bästaste Amanda och Cattis(+lillasyster) på msn och babbla med :)

Sen borde jag kanske skriva till Elin och se om det kommit någon bebis än? Ja, låter bra. Så hejdå :)

Kommentarer
Postat av: ida

hej :) förlåt om jag stör. men har du följt en tonårs tjej före/under/efter en skönhetsopration? om inte så har du chansen nu. på tisdag gör jag en skönhetsopraion. klicka in på min blogg och läs om min sjudom som har orsakat så att jag måste göra en skönhetsopration och följ mig under hela den här resan. kramar ida :)

2009-09-27 @ 17:35:06
URL: http://iidak.blogg.se/
Postat av: ida

åh, va glad jag blir :) tack! sjukdomen kan bryta ut när som helst och då sätter den sig vart som helst på kroppen, tex lungor. och då kan jag få svårt att andas och andra saker. så sjukdomen kan ta skada på insidan av kroppen.

2009-09-27 @ 18:17:45
URL: http://iidak.blogg.se/
Postat av: Elin=) 17 år och blivande mamma

Så kul att du är så glad min sötnos=D<333 Så glad för din skulle MÄMÄ<3



Nej det har inte kommit någon bebis än=( och jag tror jag kommer gå över så lång som jag kan =( Vilket dröjer enda till 10 oktober :'(<33333

2009-09-28 @ 00:36:33
URL: http://elinskogsberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0