Snabbt går det.

Hallo, nu sa jag precis till Amanda att jag skulle skriva något. Något roligt råkade jag säga. Hur ska jag lyckas med det?

Jag kan ju i alla fall börja med att berätta att Amand är riktigt dyster idag, hela hon är svart(kläderna) och det ända som viker ut lite från allt det svarta är hennes vita skor och hennes guldhår. Hihih. Guldlockar ;) Eller aa, så lockigt är det kanske inte men..

Dagen började i alla fall med att sitta på bussen och vara pluggis, men sen joinade Amanda mig på bussen så det gick inte så bra. Hon störde mig lite :) Sen åkte vi skridskor och haaaaaahaaaaaaa vad bra jag är på det, t.ex så ramlade jag typ på min axel och hade superkul. Sen nu är mina fingrar tjocka - eller det känns som det i alla fall.

Sen efter att vi redovisat på svenskan så fick vi gå tillbaka till skolsköterskan och kolla om vi var friska eller ej och.. JAG ÄR FISK ;D Höhö.

Nu är det i alla fall 2 dagar kvar till Elins bebis (ska) kommer och det är riktigt mysigt tycker jag! Och på tal om två dagar så finns det ju mer mysiga saker som händer då, hihi.

Som tur är så har dagen idag gått riktigt snabbt och imorgon har jag ju bara en lektion + att jag ska leka med Amanda efter skolan. Egentligen vill jag åka iväg till Västerås först, men vi får se vad pappa säger om det. I alla fall, som sagt, så ska jag umgås med pandan imorgon och egentligen vet jag inte vad vi ska hitta på. Men det blir säkerligen något i stil med film och en massa popcorn. Sen kommer hon sitta och klaga en massa över hennes kassa helg och jag kommer sitta och tjata om att jag är så sjukt jävla nervös för dagen efter. Vilket kommer leda till att vi babblar i munn på varandra och därav kommer jag bli galen och slå henne, ungefär :)

Jag avslutar detta suuuuuperroliga inlägg med att säga; Sebbe är seg och.. Amanda sa precis att en 6månders bebis blivit våldtagen. Hur fan kan man? Ärligt? Ens tanken på det liksom? Kan man komma på en sån tanke? Då har men ju något litet(stort) fel!



PUSS PÅ AMANDA BERGLUND <3


Kommentarer
Postat av: amanda

haha ditt offer :D puss på dig med!

2009-09-24 @ 12:19:51
URL: http://aaamandab.blogg.se/
Postat av: annirene

haha evelina är du fisk :P ? FISK !

2009-09-24 @ 13:26:37
URL: http://annirener.blogg.se/
Postat av: Elin=) 17 år och blivande mamma

jaa 2 dagar kvar till beräknat, men jag kommer gå över tiden=( jag håller verkligen på att bli tokig :O<333333

2009-09-24 @ 23:54:57
URL: http://elinskogsberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0