So you can cry

Halojj va, jag mår prima ballerina. Visserligen vrider sig magen lite annorlunda mot vad den brukar - jag är nervös. Även om det är en liten nervositet, jämför med sist. Men ja, sen när jag står och väntar på honom lite senare, då jävlar kommer jag vara nervös. Jag känner mig själv.

Jag är i alla fall klar med allt, färdig fixat och tjossan. Nu väntar jag bara på att han ska säga "nu åker jag" och sen väntar jag ju självfallet på att han ringer och säger att han närmar sig och sen väntar jag, som mest, på att han ska komma fram! Ja, jag saknar människan lite, hur nu det kommer sig det vet jag inte. Blir väl säkerligen ett helvete på söndag när han dumpar mig och åker hem igen.

Skit samma. Jag är van med saknad.

& Amanda, i alla lägen vet du vart du har mig. Är du arg, ledsen, glad, vad som - ring/sms:a/kom hit. Du vet att jag alltid finns för dig, även om jag inte alltid har så mycket att säga, så kasta ut din illska, gråt dina tårar, skratta hur mycket du vill, jag kommer alltid att lyssna. Du är värd så sjukt mycket bruschaaan, love <3





Nu har han åkt, mys pys, om typ 2 timmar är han här :D


Kommentarer
Postat av: amanda

tack evelina <333333

2009-09-26 @ 12:51:00
URL: http://aaamandab.blogg.se/
Postat av: Elin =) 17 och blivande mamma

Du är så fin gumman<3333

2009-09-26 @ 13:45:40
URL: http://elinskogsberg.blogg.se/
Postat av: CattisEriksson

ooh va är det för snyggich tröja :o

2009-09-26 @ 18:35:13
URL: http://juniflikkan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0