Vi är lika envisa..

..men jag gav upp.

Jag tjatade som en tok, men han var lika envis som jag så jag ville inte trötta ut honom så han får istället sätta sig och åka 15 mil nästa fredag(?) och komma hit. Haha fan vad mys dedär lät nu då. Ofta nån ens skulle köra 15 mil för att få träffa mig? Sjukt söt ju.

I vilket fall så kommer väl min kväll kanske bestå av att kolla på torsdagens idol då, och kanske kolla klart på Män som hatar kvinnor som vi skulle se på bio igår, men jag var ju snäll mot Cattis så vi gick efter en timme, även om jag helst ville se slutet. Men vad gör man inte för sin bästaste bästavän? Ja precis, allt!

Skit samma. Nu ska jag väl typ.. Duscha för att hålla mig sysselsatt och för att det ska gå snabbare tills maten är klar. Hahah.. Vem fan i världen duschar för att hålla sig sysselsatt? Å herregud jag måste verkligen skaffa lite fantasi..


Amanda, när ska du ha din 18-års fest igen? ;)


Kommentarer
Postat av: amanda

du, jag är jääävligt sugen på att ha fest igen typ när jag fyller 19. Men det kostar ju att hyra lokal och skulle vilja ha här hemma men då är det knepiga med katterna sen alla saker man är rädd om och vart mamma o pappa ska ta vägen ,haha :D

2009-09-19 @ 22:38:48
URL: http://aaamandab.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0