En veckas sömn skulle sitta fint..

Den här veckan har boksavligt talat bestått av ungefär endast trötthet. Hur konstigt det än låter så har jag varit trött hela dagarna och mycket trött också för den delen. Jag har vaknat varje morgon och bara neeeeeeeej sova MER!!!!!!!!!!! Sen sitter man på bussen i sin egna lilla värd och är osocial mot sällskapet(Amanda). Visserligen har hon varit likadan den här veckan så vi behöver ju inte lida av varandras trötthet. Förutom idag då hon var så jobbig och lekte att min penna var hennes mustach o.s.v. Men nog om det.

Igår blev det inge blogg och anledningen är att jag inte orkade. Egentligen orkar jag inte nu heller men vaffan. I vilket fall så stack jag med Amanda till gymmet efter skolan där jag satt på cykeln i ca. 40 min. Min man borde trott att jag slagit i huvudet den dagen med tanke på att jag gjorde lite annat ovanligt den dagen också. Men så kan det gå. Vissa dagar är väl "bättre" än andra, även om dagen i sig kanske inte alls vara bättre än andra men jaja.

Idag startade dagen i alla fall med ett steptest. Det bestod av att gå upp och ner på en bänk i ca. 7-8min. Trodde att det skulle bli lite lagom uttråkande att bara stå där och hålla takten, men det gick rätt fort. Nu kanske inte någon alls fattar varför man gör något sånt, men jo, det var för att kolla ens puls. Så nu vet ni. Efter det så blev det att sticka iväg till Arkivet i Fagersta på historian, mindre kul. Dagen avslutades i alla fall med att vara ute på Träning&Hälsan. Det bjöds på varm oboy och macka. Mums var det men jag blev way too cold så det första jag gjorde när jag kom hem var att ställa mig i duschen i typ en kvart och bara värmde min kropp. Så det var nog det bästa med hela den här dagen.


Nu ska jag gå eftersom att pappa ropade på mig ;p

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0