Jag är knäpp

Ja jag hade problem med att komma på någon rubrik så eftersom att Amanda nyss skrev att jag var knäpp så fick det stå det helt enkelt.

Egentligen har jag inte ens någonting att skriva, jag är sugen på tårta också. Men tänka vänta med den tills mamma kommer hem. ¨

Min pojk har i alla fall åkt hem, vi har haft en mysig helg. Firade ju fem månader i fredags och då var vi på bio, satt på samma platser som första dagen vi umgicks och första gången vi gick på bio. Det var lite mysigt. I vilket fall så stack vi iväg till Avesta igår med. Vi gick i affärer och glodde och köpte lite små grejer och sen åkte vi och köpte med oss lite gottit också. Sen lånade vi ju som sagt brors lägenhet och badade med tända ljus och myste sen framför film. Så ja, en lugn men ändå perfekt helg. Innan han åkte stal jag lite av hans parfym å sprutade på min kudde med så nu är han delvis fortfarande är, det luktar som om han ligger bredvid mig, fast det gör han ju inte, buhu!

Imorgon blir det i alla fall till å leka med Amanda. Det är våran första dag på lovet och vi måste för det första fixa klart med sponsorerna till skolan, sen blir det väl till att glo på film eller något i den stilen :) Så ja, ska blir mys som alltid.

Det dryga just nu är min envisa hosta som bara finns där..


Kommentarer
Postat av: Pauliina

det gick bra, men bilen är ju totalt kvaddad.

2010-03-01 @ 16:44:22

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0