Brist på fantasi

Goddag.

Nu har jag inget mer att skriva. Hejdå.

Eller ja, det känns väl så i alla fall. Men nej, några rader ska jag nog få till. Eller? I vilket fall så kan jag ju i alla fall börja med att säga Grattis IGEN, till Amanda som fyller (åter igen värdelösa) 19 år! Hoppas att hon kommer rullandes till skolan imorgon efter all tårta så vi får ut någon glädje av det hela också liksom. I alla fall så blir det bara för att fira henne och Orren lite, imorgon att käka Kina. Ska väl bli skoj det med om man bortser från att allt är fett, asså inte så man blir fet, för det kan inte jag. Men om man tar på det blir man helt fet om händerna. F.r.i.t.e.r.a.t alltså, ni hajjar? Klart ni gör.

Förutom det så blir det idrott och filmtittande imorgon - i skolan! Slapp dag? Ja. Vad mer då? Jo, på Fredag då blir det att sticka över till Avesta med Mändy då, varför? Jo för att hon ville ha sällskap. Jag vet att jag är en snäll vän. Det vet alla. Eller?

Ja det vet ni.

Sen är det dags för Lördag! Vilket innebär hem till AnnIrene och färga Pandans hår, hem till Cattis för att fixa käk och umgås och ev. utgång + sova kvar(?) Beror lite på min ork och sådant smått och gott.

Förövrigt hörrni så kan jag säga såhär; Den senaste veckan/tiden så har Linn införskaffat sig en ny tatto, sen även AnnIrene, Cattis har fyllt i sin och nu idag ska även Carro fixa sig en. Gissa vem som blir sugen? Klart som fan det är mig själv jag snackar om! Men vet ni vad? Jag har inte den blekaste om vad man - jag - kan tatuera så liksom, jaha?

Nu ska jag äta upp min feta grej här sen ska jag våffla mitt statiska hår! Pussen på er.

Btw så längtar jag till 6:e April. Studentkryssning för hela slanten. Kommer det blir bra eller kommer det bli kaos?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0