Jag är allas morsa!

Idag så blev det lite mer kämpa kämpa än vad jag trodde att det skulle bli.

Morgonen skulle liksom ha bestått av typ badminton men det slutade istället med Kapten Krok? Vilket är, för er som inte vet, typ en hinderbana där alla lag ska springa runt, förutom ett lag som ska stå i mitten och försöka träffa alla som springer, med bollar. Fattar alla? Ja. I vilket fall så var det skapligt jobbigt, även om jag nu bara var så kass och kom runt banan en ändå gång men det ska vi inte prata om nå mer nu. Så det var i alla fall en uppiggande start på dagen för det om Cattis bröt båder en tå och en nagel. Men det är Cattis det <3

Sen blev det i alla fall att kolla klart på filmen till boken som vi har läst - Ninas Resa - och jag säger bara en sak. Ska ni fatta filmen så läs boken innan, vill ni inte bli besvikna så kolla inte på filmen. Bara så alla vet, bra.

Sen blev det i alla fall Kina med tjejerna + Emil då eftersom att han ville joina oss. Sen kom även Carros Kim och gjorde oss lite sällskap så vi blev inte bara tjejer ändå då, haha. Men ja, sen for vi till Pickaboo och sen till Hemtex sen back to school för lite brottarfys. Näääää, noway att det var jobbigt!

Säger vi.

I vilket fall så trodde jag att jag skulle kunna vara med i typ fem min eftersom att vi hade käkat Kina och jag i vanliga fall säkerligen också hade "latat" igenom lektionen. Men vet ni vad? Jag försökte med saker även om jag inte trodde jag skulle kunna det så med andra ord tog jag i liiite mer än vad jag brukar för jag brukar alltid backa undan. Men nej inte idag.

Skit samma. Nu är jag trött och jag är ehm, något? Haha happyface... jag vill typ duscha.

Föressten så käkade jag en lyckokaka på kinarestautanten eller hur det nu stavas? Ser väl bra ut va? Så länge det inte blir som Emil snacka om, men han kan ju ta sig i arslet ungefär ;)


Kommentarer
Postat av: s

jag fick med en sån text i min lyckokaka!

2010-01-17 @ 14:07:49
URL: http://jennnypennny.blogg.se/?tmp=07165935

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0