Too bad..

Jag sa ju att jag skulle spendera min dag tillsammans med historian men nej så blev det inte alls. Jag åkte i alla fall hem med bussen vid kvart över två, sen fick man sitta vid busstationen i ca trettio min tills bussen upp till mig kom. Så ja, kallt blev det. Hemma var jag i alla fall runt 15.20-15.30. Så då blev det att glo igenom alla sidor på internet och sen började jag glo på frågorna på Historian som vi måste kunna för att klara av provet som är om en vecka. Men yeah right. Fattade ju typ inte ett smack...

Så istället käkade jag lite sen tog jag ut resten av faktan av de 3000 papper som hör till Lena's kurs så det är i alla fall klart. Eller ja, jag har i alla fall strukit över faktan. Jag har inte skrivit om det till egna ord och så men jag har precis lagt märke till att jag nog bör sova. Men vem vill säga godnatt kl. sju liksom? Eller ja, den är kvar över just nu. Men det är samma sak.

I vilket fall så är jag sjukt törstig. Cola vore gott. Även om jag i själva verket vet att jag aldirg blir mindre törstig om jag dricker dricka. Vet faktiskt inte vad jag ska dricka för att bli av med törsten. Inte ens vatten duger. Är jag konstig? Ja asså ja, jag är konstig. Men jag mena om jag är extra konstig för att jag sällan kan bli av med min törst. Ni kanske förstod det själva. Vad vet jag?

En annan söt sak är ju att jag sitter här och min pojkvän sitter 15 mil bort. Liksom hallå? Det är ju våran dag idag så varför ska vi sitta så långt ifrån varandra och inte ens få ge varandra en puss eller få hålla om varandra lite? Ja okeeej, fyra månder kanske inte är något speciellt. Men alla dagar med Sebbe är speciella i mina ögon om vi så är ifrån varandra eller inte. Jag bryr mig inte heller om vad någon annan tycker eller tänker om den saken. Det underliga som jag hört förr är typ "kärleken känns mest den första månaden" men hur äkta är då den kärleken? Min blir i alla fall bara starkare och starkare för var dag som går.

Nog om kärlek nu ska jag visa lite kärlek till min käre vän Elin genom att dona lite med hennes bloggdesign istället :)

Kommentarer
Postat av: Elin =) 17 och mamma till Molly<3

TAck så mycket MÄMÄ:D Älskar den:D<33



Blev helt perfekt, helt i min smak=D <33



SHOOLABOBO MÄMÄ<33

2010-01-27 @ 19:03:12
URL: http://elinskogsberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0