17e mars 2010

Det är dagens datum det. Jag har kommit på att mitt bloggande har minskat redikalt. Eller rättare sagt inläggen i sig har blivit 10 gånger kortare än vad dom var förut. Sanningen är väl kanske har jag har brist på fantasi eller brist på ork. Nej. Ork till att skriva har jag nog, för skriva skulle jag kunna göra hela dagarna - bara jag hade något att skriva.

I vilket fall så har jag varit hemma idag också, det känns inte bra, inte alls. Har missat tre dagar utav min praktik nu och det känns ungegär... jääävlar! Liksom tre dagar av fem. Det är nästan en hel vecka. Egentligen är jag fortfarande långt ifrån pigg för att gå dit. Men jag känner att imorgon måste jag verkligen ta mig dit eftersom att jag annars kommer missa en hel vecka av tre och det vore överdrivet dåligt gjort av mig.

Jag skulle i alla fall ringa dagen innan jag skulle komma tillbaka sa dom på praktiken i måndags när jag sjukanmäldes. Dock har jag ingen aning om varför? Men ja, jag lär väl se till och ringa dit snart då. Bara hoppas att min hals kan hålla sig i styr då så jag inte får en kråkattack och inte får fram ett ljud utan istället måste harkla mig 100 gånger tills "slemet" i halsen har gett med sig. Ni kanske förstår hur jag menar?

I vilket fall så är det skapligt irriterande med tanke på att så fort jag harklat mig dedär 100 gångerna och "slemet" har försvunnit, ja då är det bara vänta några få sekunder sen är det där igen, wiho. Fan vad underbart det är att vara sjuk. Plus på det hela så började det göra skapligt ont i min hals nu varje gång jag hostar. Så som sagt, jag hoppas att hostan ger med sig snart i alla fall, för den börjar ta lite halv död på mig just nu.

Men jaja, nog om att tycka-synd-om-mig själv. Jag lär väl pallra mig iväg och hämta telefonen och försöka ringa till praktiken istället. Höra om dom har saknat mig och lite sånt, haha. I vilket fall så har det var lite tomt utan barnen i tre dagar faktiskt. Men så kan det gå.

Nu ska jag sluta. Hejdå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0