Nice...

 

Igår var det dags för årets tredje och näst sista studentfest. Temat var Black&White och jag var just det, svart och vit. Det var nice där i ljuset på GM.

I vilket fall så började vi med att fixa oss hos Cattis innan vi sen stack över gatan till Pernilla på förfest. Hade trevligt och massa skoj tillsammans med några tjejer och några killar. Runt tio-elva tiden så började vi bege oss mot GM. Väl där möttes vi utav ca. fem personer från BF på dansgolvet. Några fler ramlade in under kvällen men totalt så var det kanske 20-30 pers där? Och det roliga var ju att det var mest från 3BFa+b så ja, det blev nästan som en liten klassfest för oss då. Men trot eller ej så var det faktiskt kul ändå, men självklart sög det ju en hel del att det var så lite folk ute. Liksom, vart var alla?

Dagen idag började i alla fall med att jag trodde att jag fortfarande var full när jag stod och klädde på mig, mindre bra kanske? Väl i skolan så började vi självklart med det roligaste som finns, fotboll.. Det var överdrivet varmt och jag var inte direkt överdrivet pigg. Dom första tankarna var ungefär att jag skulle bli allt för illamående under "spelet" men jag klarade mig och ju längre tiden gick desto bättre mådde jag.

Efter lunchen så satte jag, Amanda och AnnIrene oss ute i solen. Jag och Amanda pluggade lite med våra historiaarbeten och för att ta del av det fina vädret så passade vi på att sätta oss ute istället för inne i en datasal. Smart val? Ja. Efter det stack vi i alla fall och satte oss i solen på ett annat ställe för att vänta in dagens sista lektion som typ skulle börja då den egentligen ska sluta. Vi stack alltså med Träning&Hälsan ut till Sundbo för att klättra på klättervägg, därav bilden. Till en början kan jag säga att jag var lite skeptisk, jag är inte höjdrädd, men någon sorts "rädsla" kröp ändå fram. Men efter en stund begav jag mig upp och efter lite trix och fix så var jag högst uppe på väggen! Kändes bra det, med tanke på att jag aldrig någonsin klättrat förr. Så efter det var jag nöjd och höll mig istället nere och tittade och peppade de andra. Halv sex stack vi därifrån så när Jocke släppte av mig här hemma var klockan kanske typ kvart över sex. Kan ju säga att det alltså blev en lång dag i skolan idag.

När jag kom hem så försökte jag sätta mig å ta tag i min historia, igen(!), men inte fan gick det nå vidare.. Varför? Jo, kanske för att jag är sjukt jävla trött och nästan skulle kunna somna NU! Men nej, lägger jag mig i sängen så dröjer det ändå typ en timme innan jag somnar, minst. Funderar lite på något i stil med sömntabletter? Borde typ fixa det, men slipper gärna, höhö.

Imorgon blir det i alla fall till å jobba med Alla Barnens Dag heeela dagen med tanke på att på lördag är det dagen D. (Varför säger man egentligen dagen D? Bra att jag skriver det utan å fatta varför...) Men i vilket fall, mycket att göra imorgon, så kommer vara skönt att komma hem å sen ha en pojkvän här som kan pyssla om en hela kvällen. Lät inte det lite bra och rättvist älskling? (a)

Nåja, nu ska jag ta och hoppa i sängen för att sova. Inatt vill jag få igen all sömn som jag missade igårnatt. Så ja, see ya!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0