Inte min tur..

Hejsan hallå!

Idag på praktiken var vi ju i fagersta nästan hela dagen. Vissa hade jättesvårt att ens stå på skridskorna till en början, men i den vevan då vi skulle gå hade alla unga lärt sig och alla tog sig framåt riktigt bra! Dom lär sig snabbt dom små knotten :)

När vi kom tillbaka vid ett blev det mat - mycket senare än vanligt men inte ett ända barn har klagat. Dom hade väl annat att tänka på? Haha. Efter maten blev jag sittandes med C lite för att alla andra var ute. Hon frågade ut mig om min pojkvän och efter en stund hade hon en liten lapp där det stod ungefär:

"Sebbe 20 år
Per-Erik Britt-Marie
Uppsala 154
Micke Jonas Ring
Mörkbrun Gillar inte bröllop Kanske"

Den andra lappen stod det:

S♥E        P♥B        M♥M         J♥N

Haha ja ;)

När jag sen var påväg hem så hade jag fått en sms från Bubbleroom.se. Jag hade vunnit något? Men jag har ju inte tävlat så antagligen fick alla som är medlemmar ett sånt sms? I vilket fall fick jag 50kr av dom.  Ja men vad kul tänkte jag, jag har ju trots allt 54kr på mitt kort som suttit där i all evighet så varför inte köpa något? Klickar in på rean när jag kommer hem och hittar en söt liten tröjja för ynka 69kr. Men tror ni det räcker? Nej, för frakten ligger på hela 39kr. Jag hade räknat med 30kr. Ajaj. Det ända jag kanske kan köpa är strumpor. Kul...

Det gäller ju trots allt bara till 00.00 idag så där sprack mitt fina köp..



Nej nu ska jag göra något annat och vänta på ett svar på mitt sms, från Sebbeboy - undrar vart han tog vägen?


Kommentarer
Postat av: amanda

åh va kul med skridskor med barnen :)

2010-11-04 @ 17:45:37
URL: http://writteninthestarss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0