Oh forever, that's for sure

Nu är denna vecka över. Tredje veckan av fyra.

Personalen borta på praktiken var nog inte riktigt berädda på attmin sista vecka är nästa vecka. Dom började genast säga att dom vill ha mig kvar - "bara att förlänge och fortsätta komma hit!" typ. Samtidigt som det är skönt att ha något att göra så suger det att det liksom bara är en praktik! Jag får pengar ja, men det är från AF. Jag får dom pengarna även om jag INTE praktiserar.

Jag har lärt mig alla barn nu. Jag trivs bra, men samtidigt tar det massor på krafterna att gå runt där hela dagarna med barn som gapar och tjoar. Självfallet är det bara bra dehär. Jag får erfarenheter och allt sådan vettigt. Men jag har redan fått en hel del under den här tiden. En månad är trots allt rätt länge för att praktisera (enligt mig i alla fall, haha) fast det är klart, ändå är det ju inte allt för mycket..

Men ja, jag har i alla fall inte bestämt mig ännu, om jag ska förlänga praktiken eller ej? Kanske är det helt enkelt bara bättre att skriva upp sig på vikarie listan även för detta stället? Kanske blir jag utringd dit lite oftare eftersom att dom vet hur jag är + att dom så gärna vill ha mig kvar ju ;)

På tal om vikarie. Idag ringde en och frågade om jag kunde vara på en förskola från 10.30 till stängning. Perfekt tänkte jag för det är ju en hel dag typ (mycket pengar!). Men min glädje sabbades totalt när hon helt plötsligt säger att kök och stängning ingår. Ja, jag skulle alltså vara ensam vid stäning. Dumt nog blev jag tvungen att tacka nej eftersom att jag aldrig någonsin stängt och att göra det själv lockade mig inte så hon fick fortsätta leta runt. Kändes inte alls bra med tanke på att det var ett nytt ställe. Kanske vill dom aldrig mer ringa mig nu då? Får försöka ta igen dedär på något vis..

När jag kom hem idag så fick jag även lov att klicka mig in till bubbleroom.se igen. Jag skulle ju ha fått 50kr billigare om jag uppgav en kod i kassan igår - jag gjorde detta men fick ändå inte 50kr bortdraget. Jag skrev ju det igår. Med andra ord fick jag klicka in på bubbelroom. Dom är ju bra nog att ha en chatt. Med andra ord kunde jag skriva vad jag ville och fick hjälp direkt. Ungefär som att skriva på msn. Hjälp fick jag och eftersom att det inte hade dragits bort några 50kr så skulle jag återkomma när jag fått hem tröjan så skulle dom föra över 50kr då. Sånt gillas!

Måste ju bara ge en credit till bubbleroom som hade sån bra hjälp. Tackar för det :)

Btw så var min pojkvän söt igår. Han ringde mig innan han skulle sova(jag med för den delen). Pratade lite strunt och sånt innan han tillslut ville säga godnatt och jag älskar dig över telefon istället för sms. Jag älskar min pojkvän för er som inte har förstått det redan.


Men nej, nu blev det lite långt här så nu ska jag avrunda. Göra något roligt. Vad nu det är? Eller något vettigt. Om det finns något sånt? Hejdå.


Kommentarer
Postat av: amanda

tycker du ska förlänga om du trivs där, du kan ju iaf jobba som vikarie eftersom du får gå från praktiken isånnafall. :)

2010-11-06 @ 11:06:41
URL: http://writteninthestarss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0