Klart för idag!

Jaha. Blev ingen praktik på förskola för min del. Imorgon ska jag ringa upp en person och höra om någon ville ha mig i skolan istället. Ja, det betyder att jag alltså ännu inte är klar. Men men, efter det blir det att pysa över till af och prata lite och förhoppningsvis ha ett påskrivet papper med mig, någon utav klasserna lär väl vilja ha mig? Kanske min förra praktiklass. Den läraren gillar ju mig så hon kanske reagerar när hon hör mitt namn och säger JA! Haha, dream on.

Nåja. Nervositeten sitter kvar. Hur det blir med praktik och hur det blir med lägenhet. Lite tråkigt att dom inte sa ja på förskolan, då hade jag ju fått gått ditt, skrivit under pappret och även planerat lite med tiden och liknande. Med andra ord skulle jag få komma ut lite, tänka mindre på lägenheten och sånt. Nu sitter den i mitt huvud hela tiden för att jag vill ha ett svar. Men jag vågar inte tro något. Jag har planerat en massa, men jag har även varit medveten om att det kan bli ett nej. Så just nu vill jag bara låta bli att tänka på den. Men det går inte så bra. En sak är säker, besviken kommer jag bli, om det blir ett nej. Men det är inte för att jag planerat en massa kring utan för att det bara är lite utav en drömlägenhet. Men vem lyckas flytta till sin drömlägenhet som första lägenhet när man flyttar hemifrån? Hm, kanske inte så många.

Haha nu låter jag negativ. Men det är för att jag inte ska bli lika besviken, eller bli lite extra glad. Imorgon eller på torsdag får vi veta.

Men nej. Jag har spelat lite sims men till och med det vart tråkigt. Vad ska jag nu sysselsätta mig med? Ut och gå är kallt. Fast kanske kan vara bra ändå. Men nu har dom ändå börjat med mat här hemma så jag väntar. Kanske ska jag slå igång lite One Tree Hill, var ett tag sen..

Kommentarer
Postat av: amanda

sv: i know, alla var så snygga ;0

2010-10-12 @ 18:09:41
URL: http://writteninthestarss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0