One day

Nu är jag hemma från Cattis. Våran dag gick mest åt att handla. Haha ;) Sen hjälpte jag henne med lite grejer i köket och sen ja, käka lite och sånt. Men inget speciellt annars, trevlans var det i alla fall.

Sen när mamma och bror kom så åkte vi en lite mindre väg hem så jag fick köra. Vart väl två motorstopp (en gång i en korsning och en gång för att jag satte i fel växel, men usch.. krångel grejer..) men annars gick det dugligt bra. Jag är inte riktigt redo för trafik än har jag märkt, får ganska lätt halvpanik - NOT good!

Men nu sitter jag här med min Marabou Digestive och glor på Äntligen Hemma, ja, jag har faktiskt ett smått intresse för inredning så suck on that!

Ja, hejdå..

Kommentarer
Postat av: amanda

sv: mjo, men tills du o sebbe ska flytta så kan du ju försöka få tag på något här omkring? :) kanske inte känns som om det finns jobb men det är bara o söka på som en galning och vissa jobb tänker mna ju inte ens på att de finns.

2010-10-05 @ 20:25:11
URL: http://writteninthestarss.blogg.se/
Postat av: amanda

sv : mjo men du är iaf igång med körningen och det är ju bra.

du får väl söka jobb nere i norberg iaf för dit kan du ju ta dig. ibland annonserar dom ju inte ut jobb utan dom kanske kommer på att de kan ta in flera när man väl lämnar ett bra cv som intresserar dem :)

2010-10-05 @ 22:36:58
URL: http://writteninthestarss.blogg.se/
Postat av: amanda

det är synd att du fyller så sent för annars hade du ju snart kunnat söka på systemet för då kunde din mamma lagt ett gott ord om dig och de som jobbar där har väl redan träffat dig förut.

2010-10-05 @ 22:38:09
URL: http://writteninthestarss.blogg.se/
Postat av: FlizanLizan

Hejsan



Äru sugen på en design så kostar bara mina designers 75 kr eller 100 :P

2010-10-06 @ 12:07:25
URL: http://flizanlizan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0