Jag är fortfarande ett stort frågetecken

Jag var hos min Jobbcoach idag. Var trevligt att träffas igen efter all den tid som gått. Vart väl inte så mycket nytt sagt dock, mest prat om att jag ska fortsätta i samma bana som jag gått i. Med andra ord, fortsätta höra av mig till olika ställen och fortsätta övningsköra.

Med andra ord var planen för idag att jag skulle ringa runt en massa. Ta reda på namn och om jobb i framtiden på olika förskolor, sen skulle jag även höra av mig till AF och babbla om hur det gått med mitt jobbsökande och även fråga dom om dom kan ta in på på praktik på någon förskola. Vad jobbigt allt är.

Tänk om jag liksom bara hade vetat till 100% vad jag ville göra, om jag bara kunde haft ett jobb direkt efter skolan. Ja jag säger då det, jag vet inte om det är mig det är fel på eller om det helt enkelt bara är ett jävligt drygt samhälle. Kanske är det en blandning.

Nu ska jag i alla fall försöka göra någon nytta. Synd att min pojk glömde sin mobil hemma idag, för jag skulle nog behöva lite utav hans peppande eller söta ord idag. Poor me..


Kommentarer
Postat av: Nathalie

superfin tapet du har ! :D

läs gärna min blogg och kommentera, vad bör förändras så den blir mer intressant?! :)

2010-09-22 @ 12:37:57
URL: http://dattaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0