My.. heart.. stops when you look at me

Nu är jag tillbaka hemma på mitt rum. Helgen hos Sebbe blev inte så sysselsatt, men det kan ju bero på att jag fortfarande inte är helt frisk så. I lördags stack vi i alla fall till Keben & Susanne och umgicks lite eftersom att dom hade fest, men vi stack hem redan vid tolv då det blev lite för kallat att sitta ute (det var tre grader när vi åkte därifrån). Det är då man saknar sommaren. Den sommaren då man kan sitta ute sent på kvällarna utan att ens lägga märke till att det är natt, ungefär.

I vilket fall. Förutom det har inte mycket hänt. Vi har glott lite på film och vi skrotade hans skrutt-volvo med tanke på att han finely har en seriös bil. Passaten jag visade för typ en vecka sen.

Men men. Jag skulle nog behöva komma iväg till någon affär eller något just nu jag, med tanke på att jag och Sebbe firar ett år soon så lär jag försöka se till å fixa nån liten grej liksom. Dock finns det inte mycket pengar, men jag får väl vara lite klurig och komma på något ändå. Vilket jag nog ska lyckas med. Det är ju liksom inte priset på presenterna som ska räknas, ellerhur då?

Men nej, nu ska jag nog göra något vettigare än att sitta här. Vad vet jag inte. Kanske skicka iväg ett mail/sms till min jobbis å berätta hur mitt jobbsökande har gått/går. Skit samma, ska runda av här i alla fall för jag har inte ett smack att skriva..


Kommentarer
Postat av: cattiseriksson

oj vad gör du redan hemma ? :o

ja men vi kan väl ses någon dag?

2010-09-06 @ 16:49:54
URL: http://juniflikkan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0