Hej.

Vad kul att typ tre helt nya människor har bestämt sig för att kommentera hos mig! Visserligen så vet jag nästan till 100% att ni inte kommer bli kvar här speciellt länge, tråkigt nog :/ haha!

I vilket fall som helst - jag är helt slut! Som jag skrev igår så skulle det komma en leverans idag. Och ja, det gjorde det. Den skulle visserligen bara innehålla 70st kartonger den här gången (istället för som de senaste gångerna runt 140st). Det tråkiga med hela grejen var ju bara att kartongerna som i vanliga fall kommer är kanske runt 15cm höga - med andra ord väldigt enkla att bära. Dagens kartonger var dubbelt - med andra ord nästan omögliga att hålla i + att dom väger ju trettio ton mer!

Som tur var så var några tjejor nere från Scoop mycket snälla och hjälpte till. Vi var med andra ord fyra stycken och tack vare det så gick allt väldigt fort! Jag hann till och med gå igenom allt och kunde gå hem en timme tidigare. Snacka om att flyta på bra! Men som sagt, slut är jag i alla fall.

Men nej. Nu har datan strulat och segat sjukt mycket, bara för det så fick jag skriva om halva dehär inlägget, men ändå, så nu vart det inte mycket mer tid över till att skriva. Jag ska nämligen kila ut i köket och börja med maten, som vanligt vid den här tiden. Idag blir det i alla fall köttfärssås och spagetti.

En sak jag tänkt på bara; När jag bodde hemma och mina föräldrar lagade mat, då verkade den mesta maten väldigt dryg/komplecerad att göra. T.ex. köttfärsås, köttfärslimpa eller lasagne kanske? Ja sådana lite mer komplicerade saker än köttblullar och mos. Nu är det ju jag som lagar sån mat och inte fan är den nå dryg eller komplicerad heller. Fasen vad man lär sig mycket av att flytta hemifrån.

Eller ni som fortfarande bor hemma kanske redan visste det? Kanske bara är jag som inte lagat speciellt mycket mat innan min debut i eget place?

Kommentarer
Postat av: T I L D E ♥ - mode & fotoblogg !

jag säger samma sak dom är jätte söta ! <3 jo allt är bra (:

2011-04-06 @ 18:18:10
URL: http://tildewaller.blogg.se/
Postat av: felicia

heey snygging, gå gärna in o kika på min blogg !;)

2011-04-06 @ 18:33:07
URL: http://pinkyh.blogg.se/
Postat av: michelle

Sv: Jo försvarsmakten är väl bra, men sen vet jag inte egentligen. hm.



Haha ja, vardagsblogg har ju jag med egentligen. för när jag skriver såna långa inlägg som jag gjorde igår brukar ingen kommentera för ingen brukar orka läsa. Men egentligen så är jag ju en debattör i själen, älskar att snacka politik och alla viktiga grejer, men vet inte om någon skulle palla läsa om det.

Och btw så suger jag på att laga mat och gör det typ aldrig. hah

2011-04-06 @ 21:25:03
URL: http://xfakesmile.blogg.se/
Postat av: T I L D E ♥ - mode & fotoblogg !

jag tror att det var 299 elr något sånt :)

2011-04-06 @ 21:59:11
URL: http://tildewaller.blogg.se/
Postat av: felicia

du har helt rätt, alla är olika. Jag har väldgit svårt o lita på folk,och det är näst intill omöjligt att kunna lita på en kille som har varit otrogen mot en! För oftast händer det ju inte bara en gång..

2011-04-06 @ 22:54:38
URL: http://pinkyh.blogg.se/
Postat av: annirene

svar: jarå tror det, visar sig sen isånafall om det är något som fattas :)

2011-04-07 @ 08:02:44
URL: http://annirener.blogg.se/
Postat av: Elin =) 19 år och mamma till Molly <3

Nu blev jag hungrig bara för det :P

Hoppas du får en underbar dag evelina min lilla fahlström :D <3

2011-04-07 @ 10:06:00
URL: http://elinskogsberg.blogg.se/
Postat av: nathalie.

Håller med dig om maten ;) Tur att man kan åka hem till mamma ibland och äta den avancerade maten :D

2011-04-07 @ 13:33:03
URL: http://nathalieelfstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0