Imorgon imorgon imorgon!

Imorgon sticker jag och Sebbe över till Strängnäs då det är dags för Johns första tur i bilen! Med andra ord är det lite rallycrossträning imorgon så vi ska självfallet vara där och se hur det går för honom. Själva tävlandet kör dock inte igång än, det drar igång den 1:a maj :) Åh vad det ska bli funny funny, för då hoppas jag ju självfallet att min underbara pojkvän också kommer kunna vara med. Trippelt så kul. Kusin, bror och pojkvän. Är det inte för kul? Speciellt att John och Sebbe kör i samma klass, mohaha!

Nåja. Ska bli kul att se hur John kör imorgon i alla fall med tanke på att han aldrig har kört förut. En sak som mer ska bli kul är självfallet och se bilen, jag har inte sett den sen han fick hem den tror jag? Den var långt ifrån lika snygg som den är nu, då. Detdär blev en konstig mening... Den är snyggare nu än vad den var då. För jag har ju sett den på bild, så det vet jag. Ni ska också få se!


Här är alltså min bror och bilen, redo för Strängnäs! Wihi.
Good luck ♥


Är det inte för kul att hela planen för idag har sabbats totalt? Jo jävla kul.

Sebbe är ju vanligtvis hemma hela fredagarna och har döötråkigt för att jag jobbar till fyra och han är ledig. Så planen för idag var ju typ "Sebbe sitter hemma och spelar ps3 tills jag kommer hem från praktiken, då sticker vi till affären och handlar en massa mat och massa nödvändigheter som vid det här laget behövs, sen åker vi hem och äter tacopaj." Sen var det slut på planer.

Hur blev dagen då?

Sebbe åkte bort imorse. Han är inte hemma än. Köttfärsen är frusen. Jag är döhungrig (det börjar gå över nu). Ingen ny mat finns i frysen. Troligtvis får jag äta själv (idag igeeeen). Jag får äta Chilli Con Carne istället för tacopaj för annars får jag ju ingen mat förrän vi har handlat.

Undrar om vi ens kommer hinna handla? Vore ju bra med tanke på att vi måste ha med oss något ätbart imorgon! Hm.. hur ska detta gååå? Poor me. Eller något :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0