Pengarna bara försvinner!

Nu har jag varit sådär dålig med uppdatering igen ser jag!

Jag kan ju börja med att säga att jag kommer lägga upp receptet jag använde mig av när jag bakade kladdkakan i torsdags och en bild på den. Detta för att Nathalie gav mig tipset om att jag kan lägga ut bilder och recept på det jag bakar - när jag nu bakar. Men detta kommer senare. (ev. imorgon då)

I vilket fall så blev det ju praktik igår. När jag kom hem så körde jag och älsk igång med städning för jag kan ju säga att sånt behövs rätt ofta när det finns två misseunga i huset! Runt åtta så kom mina päron hit och drack lite kaffe, ja dom stannade här till halv tio så efter det blev det typ sängen. Därav ingen uppdatering igår.

Idag så stack vi över till Uppsala så fort vi vaknat typ eftersom att vi skulle hem till Sebbes föräldrar. Innan vi åkte hem dit så åkte vi dock in till Elgiganten och köpte ett PS3. Efter det blev det en sväng in till Cubus så jag kunde få tag på en vårjacka - som kanske snart får invigas? (om det bara kan sluta blåsa!) Efter det åkte vi i alla fall hem till föräldrarna för att Sebbe skulle få mecka lite med sin bil.

Nu är vi hemma sen halv tio och Sebbe spelar sitt efterlängtade GTA. Jag lånade dock med mig Move utav Sebbes lillebror eftersom att jag tycker det är lite roligare än bil/vad-det-nu-är-spel :)

Men nej, nu ska jag kila. Lägger bara upp en liten bild på jackan - dock från hemsidan då.


Bara det att jag valde en ljusare färg en denna. Men skit samma ;p


Kommentarer
Postat av: nathalie.

Snygg jacka :)

2011-04-11 @ 09:32:25
URL: http://nathalieelfstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0