You're everything!

Idag är det den 26:e och det betyder 1 år och 7 månader med min underbara. Helt ovärt med 7 månader men grejen är att jag älskar min pojkvän mest av allt och varje dag med honom är det bästa som hänt mig. Jag är tacksam att han finns, att han bryr sig och att han älskar mig för den jag är. Men mest glad är jag åt att han fortfarande vill ha mig i sitt liv. Hans svar när jag berättade det var "klart jag vill det kommer jag alltid att vilja". Min bästa ♥


I vilket fall så var jag berädd på att klicka in här och berätta hur glad jag var åt en positiv nyhet. Men sen fick jag ett mejl och nu vet jag inte längre hur det är. Därav kommer jag inte skriva om någon positiv nyhet för jag vet inte om det blir något av det. Återkommer när jag vet mer, om jag har lust.

En annan sak är ju att denna lånhelg med paus från praktik och allt tydligen också blev en paus från bloggen. För ni ser, jag har ju inte dött eller något, jag skriver ju nu. Jag tänkte i alla fall berätta om helgen lite kort då - även om det inte hänt något speciellt.

I fredags vet ni redan vad som hände. I lördags skrev jag lite snabbt att det skulle bli mat hos svärföräldrarna och det blev det ju såklart. Var inte hemma förrän kanske halv tio på kvällen. Lagom kort dag det blev där borta då.

Men när Sebbe sysselsatte sig med sitt - garage, cross, leka med sina bröder osv. - så sysselsatte jag mig med att sitta i solen. Höll på att skicka in ett inlägg från mobilen då men bilden jag tänkte lägga upp ville bara lägga sig på sida så det vart inget av med det. I vilket fall så var det en varm dag. Jag fick årets första bränna och det är nog rekord för såhär tidigt har jag aldrig någonsin fått det tror jag. Det tråkiga var bara mitt val av kläder, men det är alltid lätt att vara efterklok!

Söndagen var ju lite blandad "åh imorgon är det back to vardagen, vad tråkigt... nej juste det är det ju inte!". Så den dagen blev mest, sitta/ligga på balkongen med Sebbe och missarna och bara slöa och njuta av vädret. Mot kvällen blev det filmkväll med chips, dipp, popcorn och dricka. Mycket skönt kan jag säga.

Måndagen blev ungefär likadan, bortsätt från filmkvällen då.

Så där har ni min långhelg. En inte allt för händelserik helg men ändå så himmla skön! Men nu måste jag tyvärr kila, dags för mat!


Här är i alla fall bilden från i lördags. Det vårstädades och det vart massa fika ute i solen, är det inte för underbart?!


Kommentarer
Postat av: Elin =) 19 år och mamma till Molly <3

Låter som en mysig helg :D <3

2011-04-26 @ 19:01:14
URL: http://elinskogsberg.blogg.se/
Postat av: michelle

först och främst grattis!



Sv: jo, victor borde kika in ;) Han vet ju nu för jag tjatar så himla mycket om det, men annars är han verkligen skitkass på datum och födelsedagar och såntdära :p

2011-04-26 @ 20:50:06
URL: http://xfakesmile.blogg.se/
Postat av: katinkaeriksson

vi får nycklarna nästa måndag så efter det blir flytten :)

haha sorry för sent svar men har inte tid med bloggen :p

2011-04-27 @ 15:34:48
URL: http://juniflikkan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0