Helgen är över

Tjo.

Dag två i rallycrossen gick ännu bättre, men inte heller där nog bra. Slutade två platser från finalen, min fina ♥ Men sjukt duktig var han :)

Nåja. Tänkte bjussa på bilder, la in dom i datan och sen på hårddisken men smart som jag är så tog jag sen bort bilderna från datan... liksom jaha? Bjussar någon annan gång då.

Vill ni veta en sak? Idag när jag satt här hemma så ringde det på dörren, jag smög mig tyst till dörren (gör alltid så utifall att personen ser läskig ut så jag inte vågar öppna, hah!) Ser sen att hon som står utanför inte ser så farlig ut (haha), öppnar och säger hej men får bara en lapp utav henne.

På lappen så stod det att hon var döv och att hon samlade in pengar för att kunna göra en öronoperation. Jag sa (ja jag pratade även om hon var döv) Jaha... (Alltså; okej sen då? Ni fattar?) Då tog hon ur fina små figurer i trä - tror det var sånna man skulle hänga på dörren eller något - ur sin väska. Jag ryckte på axlarna i fråga om hur mycket de kostade och hon vände på lappen jag läst på tidigare, de kostade 130-150kr.

Så jag gick in och kollade i min plånbok men insåg att ja.. jag har ju aldrig kontanter. Visade mitt kort och hon suckade och såg "ledsen" ut, som att det hade hänt 100 gånger förut. Så hon skakade hand och vinkade hejdå.

Jag hoppas i alla fall att hon var döv på riktigt, skulle bli lagom irriterad om man fick reda på att hon gick runt och ljög. Men ja, klart det finns sådana också. Men jag hoppas hon var det och jag hoppas att någon här i världen har kontanter hemma så hon får ihop några pengar!

Nu ska jag runda av, glo vidare på Halv åtta hos mig. Bye!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0