Rallycross Borlänge 27/8

Ja. Som jag skrev igår så skulle jag skriva lite mer idag, om gårdagen :)

Kan ju börja såhär. Ni kanske minns hur bilen såg ut förra helgen? Om inte så; såhär. Och då kan jag ju säga att, att bilen ens var hel till den här helgen är ju bara WOHO! Skitbra gjort!

Nåja, nu var det helgen jag skulle prata om.

I fredags så hoppade jag på bussen mot Uppsala så fort jag hade slutat jobbet. Sebbe plockade upp mig och sen åkte vi hem till hans föräldrar och lastade bilen. Tror vi började åka mot Borlänge runt sex-tiden. I vilket fall så var vi framme runt nio. Så på kvällen blev det inte mycket gjort, satt mest och babblade i vagnen med mor och far tills det var dags att sova.

lördagen så började det först med träning, som vanligt. Kan väl inte säga så mycket om den, men den gick bra :)

Sen väntade vi till första heatet. Där åkte han på för fullt. Tvåa ut i starten och låg bra till hela tiden, men sen vart det punktering så han fick lite snurr på bilen vilket ledde till att han fick puttra in i mål lite sakta. I andra heatet vart han också tvåa ut i starten och där gick allt också bra ändå tills han blev vänd, men han fortsatte köra på för fullt i alla fall :)

Sen blev det lite paus innan det var dags för tredje heatet. Det heatet gick bra hela vägen, ingen punktering, ingen vändning och ja. Han kom i mål med en hel bil och ett riktigt snabbt heat blev det!

Sen var det bara att vänta. Vänta och se hur han låg till. Det var nämligen en störande grej under hela dagen - ingen speaker! Så vi hade ingen koll på tider eller något alls. Vilket är det avgörande - tiderna. Men sen kom pappret upp och där stod det en riktigt bra sak! Sebbe var i final! Finns ju en A en B och en C och Sebbe kom till C-final :)

Därav gårdagens bilder. För er som inte såg så stod han på pallen på en fin 3:e plats! Min fina älskling!

Kändes så jävla bra, för så mycket skit den där bilen har gett Sebbe så var det fasen på tiden att bilen höll! Skit kul! :)

Kommentarer
Postat av: Elin =) 19 år och mamma till Molly <3

SV: Ja tiden tickar på ganska fort :P



Jag ska kolla med Jocke och se så det inte är något viktigt planerat till helgen :)

Annars tror jag det går fin fint :D <3

2011-08-28 @ 19:55:22
URL: http://elinskogsberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0