Inte så jävla kul direkt..

Goddagens!

Tisdag idag, betyder att jag ska iväg och träffa nån snubbe om typ två timmar. Efter det ska jag sticka in på ICA också, lär köpa hem lite potäter med tanke på att jag märkte igår när jag skulle börja med maten att vi bara hade tre kvar, haha!

Rubriken står för natten. Sebbe gick och la sig vid nio som vanligt. Jag gick in vid halv elva. Jag brukar ju alltid ha väldigt svårt att somna så efter att jag legat och försökt somna ett tag så hör jag hur en av grannarna står och skriker som en galing på sitt barn. Lät argt. Besviket. Något i den stilen. Jag hörde allt som hänt i deras liv de senaste åren och jag kan säga att jag hellre inte visste om det. Efter att dom gapat i kanske fem min så vaknar även Sebbe. Kul alltså att våra grannar står och skriker halv tolv på natten och väcker dom som ska upp och jobba vid sex på morgonen.

Nej, jag är i vanliga fall inte direkt någon "klag-kärring" men allt dom stod och sa, det var obehagligt att höra. I en timme höll dom på. Ibland vart det tyst en stund sen började det igen. En sekund trodde jag någon dog där inne. För det vart knäpptyst sen vrålskriker en av dom, gråter, stampar i golvet - i ren panik. Men sen börjar dom gapa igen.. ja. Det var som sagt va.. inte så jävla kul. Usch..

Nog om det. Nu ska jag göra något annat än att skriva dumma grejer på bloggen. Kanske är det riskabelt att jag skriver det här på min blogg? Inte för att jag tror någon av dom kommer hitta just hit då men ja. Jag har ju trots allt inte skrivit några namn eller ens om det var killar/tjejer.

Hejdå.

Kommentarer
Postat av: annirene

ni skulle ringt polisen så dom hade kunnat kommit och tagit hand om dom :S



svar: tss, eran som påminner min Max isånafall eftersom vi hade han först ;)

2011-01-04 @ 16:55:17
URL: http://annirener.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0