Maya

Idag när min käre sambo kom hem (han har varit hos sina föräldrar eftersom att jag jobbat) så var han en gullesnutt, han hade först och främst med sig chips - dom såg jag redan när han kom gåendes från bilen - och sen hade han även en liten bukett men fina sommriga blommor till mig! Sånt gillar jag :)

I vilket fall som helst, ställde blommorna på köksbordet, man vill ju ha dom där dom syns. Efter ett tag hoppade Maya upp, sniffade som Ferdinand - Jag lät henne sniffa, hon var ju så söt. Men jag höll koll på henne för jag vet hur blommorna kan må annars, efter en liten stund av sniffande så tog hon ett naffs! FY! Självklart var jag snabb och putta ner henne så hon hann aldrig ha sönder blomman, men ändå..

Ställde då upp blommorna på en hylla i vardagsrummet (en såndär lackhylla som sitter på väggen med två pinnar, från ikea) efter ett tag upptäcker Maya det så hon hoppar upp på högtalaren och sträcker sig och nästan hänger sig i hyllan, men SHI fick hon, hon kom inte upp!

På tal om Maya och äta så tror jag hon är lite fet, ibland kan man hitta henne liggandes på köksgolvet - ätandes! Men men, knubbig är söt ♥


Kommentarer
Postat av: Elin =) 19 år och mamma till Molly <3

Jag ÄLSKAR den katten :) Puss på henne <3<3

2011-07-01 @ 23:35:07
URL: http://elinskogsberg.blogg.se/
Postat av: michelle

sv: Jo, vad annat vågar man göra än att le? :P vill ju inte se ut som ett sär. haha



påtal om konstiga katter så stekte jag korv idag, vänder mig bort från spisen för typ två sekunder och då har min ena katt hunnit hoppa upp och sno till sig en korv och springer han iväg med den över hela köksgolvet och jag jagar honom :p han är tjock! haha

2011-07-02 @ 01:33:22
URL: http://xfakesmile.blogg.se/
Postat av: Elin =) 19 år och mamma till Molly <3

SV: Jag kan ju kolla med Jocke och sådär :) Sen kan vi bestämma vilken dag som blir bäst, vet inte om Anna-liisa kanske har semester då så man kanfå lite barnvakt där :)



<3<3<3

2011-07-02 @ 12:28:10
URL: http://elinskogsberg.blogg.se/
Postat av: Liborius

förlåt för sent svar: ja jag och min pojkvän har varit tillsammans i 3 år:)



ska vi nominera varandras bloggar till blog awards?:) nominera gärna mig till blog star:D

http://www.veckorevyn.com/Blog-Awards/Nominera-din-favoritblogg-till-Blog-Awards

2011-07-04 @ 12:32:27
URL: http://liborius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0