Dag 22 - Mitt beroende

Jag kommer vara tråkig nu, kanske för att jag helt enkelt inte har något direkt beroende? Ja, det kommer inte komma upp någon bild. Visst, jag är lite haft beroende utav min kära pojkvän, hans doft och sånt jox men orkar inte ta det som ett seriöst beroende. Ni förstår? Så ja, idag får ni klara er utan bild, too bad!

Så istället så tänkte jag ta och svara på lite frågor som söta Michelle har ställt. Vilket jag tackar för, sånt är alltid kul! Inte direkt så jag har tiggt åt mig frågor, det vore ju löjligt.. *host*..

1. Vad skulle du helst vilja jobba som?
Svar:
Oj, det är ganska svårt för mig att svara på om jag ska vara ärlig. Vid min ålder kanske man borde veta? Men nej, jag är lite efter, haha! I vilket fall, jag har ju gått på Barn- och fritidsprogrammet och tankarna under åren där var att jobba just med barn, t.ex. förskola (dagis). Dock har mina tankar ändrats helt angående det, känner inte alls att det är något jag vill jobba med, jag älskar barn, men inte inom jobb.

Just nu har jag en praktik på ett lager, där det plockas och packas och skickas - kläder. Där uppe kan jag faktiskt säga att jag trivs riktigt bra. Innan praktiken så skulle jag nog inte alls vilja jobba på ett lager, trist liksom. Men nu när jag är där så önskar jag bara att det var mitt jobb istället för en rutten möglig praktik liksom.

Nåja, det får bli mitt svar.. fan vad långt det vart.

2. Vill du bilda familj? (dvs. barn, volvo, villa, hund etc)
Svar:
Haha, bilda familj ja - men dedär med just volvo, nej! ;) Jag gillar inte volvo. Haha. Har inte med saken att göra.. Men ja, självfallet vill jag bilda familj, dock får jag nöja mig med den lilla jag har nu (pojkvän och två katter) eftersom att jag har varken jobb eller nog stort boende. Men det kommer komma med tiden det med! :)

3. Vilken är din favorit hobby?
Svar:
Usch, den frågan gillar jag inte alls! Jag har inte någon direkt hobby. Jag har inget som jag speciellt verkligen brinner för eller vekligen gillar att göra - tråkigt nog!

Men om du kollar in detta inlägg så får du i alla fall ett litet smakprov på något jag gillar :)

4. Ditt absoluta favoritband?
Svar:
Oj, men fasen vad svårt då! Jag har så sjukt blandad smak så jag kan tyvärr inte säga något favoritband. Jag vet, tråkigt svar. Men det är sant, jag har inget speciellt som jag gillar mer än något annat. Hade inte haft det om det hade vart en ensam person heller.

5. Har du någon konstig liten ovana som du vill dela? ;)
Svar:
Hm.. nu måste jag fasen tänka. Jag har säkert massor men har ganska svårt att komma på sånt.. Jag har väl t.ex. en sån där dryg enkel grej att varje gång jag går hemifrån och låser dörren så måste jag alltid dra ner handtaget och kolla om det är låst, fastän jag vet att det är det.

Sebbbe skulle säkert säga något i stil med "du pratar som en bebis när du pratar med katterna" - om det kan räknas som konstig ovana? Förresten, ovana.. är det ens sånt jag nämnt nu?

Ja nej, jag kommer faktiskt inte på något mer nu.. tråkigt jag vet!


Haha hoppas du fick något vettigt svar nu i alla fall. Det var skitbra frågor men inte såpass bra att jag kunde ge lika bra skitbra svar till, haha! Svaren får duga helt enkelt?

Kommentarer
Postat av: michelle

haha, jag tyckte svaren passade utmärkt!

Och det är ju faktiskt skitsvårt att bara kläcka ur sig svar sådär :p haha

2011-03-16 @ 18:54:09
URL: http://xfakesmile.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0