Första arbetsdagen

Så. Då var första dagen på jobbet avklarad. Great!

Ja, allt känns bra. Visst, ingen större skillnad känns det väl kanske som änsålänge med tanke på att jag är på samma ställe och gör samma saker. Jag har inte fått någon lön ännu liksom, svårt att känna skillnaden då liksom, ni kanske förstår?

I vilket fall så kom jag ikapp med alla returer idag så nu finns det inga datum kvar! Finns några enstaka som ligger kvar som jag väntar på svar angående, men då finns det ju inte mycket man kan göra med dom liksom. Så nu ska jag vara uppe hos S någon dag och hjälpa henne att packa istället, kan vara bra med lite variation också :)

För er som inte läst det i min "profil" till vänster här så jobbar jag alltså nu mera på lagret till House of Lola. Inte alls det som jag trodde att jag en dag skulle jobba med, haha!

Nåja. Idag är det måndag. Har fått in mina pengar från AF idag så idag efter maten blir det att åka direkt till Willys för storhandling - lite drygt att det är måndag bara men men. Måste handla, måste! Men som sagt, har ju mat för dagen i alla fall så idag blir det scnitzel med klyftpotatis och bea. Yummi!

Men innan dess ska jag diska och ehm.. Något finns det säkert :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0