Muller

Goddag.

Har varit tråk väder hela dagen, regn alltså. Nu började det nog komma lite åska också med tanke på att det mullrat två gånger. Ja jag har dragit ur sladden ur datan så den lever på sitt batteri. Annars är jag ganska noga med att dra ur sladdar när det åskar. Vågar inte riskera att något går sönder, sånt är ju inge kul liksom.

Men vad ska jag skriva om idag då tro? Är ju tisdag, vilket betyer att det är två dagar kvar av arbetsveckan. I alla fall i det här hushållet med tanke på att både jag och älsk tar helg redan på torsdagar, jätteskönt för mig kan jag säga att äntligen kunna vara hemma med Sebbe som annars alltid får sitta själv här hemma hela dagen. Visserligen brukar han ju åka någonstans, typ hem till sina föräldrar. Men då kan ju jag följa med, om det nu är så att jag vill ;)

Men men. På torsdag ska jag sluta redan kl 14 har jag bestämmt. Och nej, jag jobbar inte hur jag vill bara för att jag kan utan jag håller ju självfallet koll på mina timmar, därav kan jag gå redan kl 14 på torsdag. Då kommer jag hem ganska samtidigt som Sebbe, vilket är tanken eftersom att vi ska åka till Järbo då. Sebbe ska lämna lite grejer till RC bilen som ska fixas så att den blir körbar till Bollnäs - hoppas vi! Detsamma gäller Johns, han skulle göra en liten enkel lösning på sitt bilproblem nu för att kunna köra i Bollnäs så troligtvis blir det en borta helg nästa helg och missarna får bo hos Sebbes päron :)

Hm, vet inte om jag har något mer att säga just nu. Hejdå :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0