Rallycross dag 1/2

Ang. Johns dag har jag tyvärr inte mycket att säga. Tro't eller ej, men turen vände totalt!

Träningen började kl. nio. Sebbe var först ut och allt gick bra. John körde heatet efter men kom inte mer än startrakan - kanske 100meter - sen var hans dag över. (får hoppas det hinner bli fixat till Bollnäs) Skitsynd såklart men istället för att gråta över det så fick vi glädjas åt att det idag gick sjukt mycket bättre för Sebbe.

Trots att Sebbes växellåda lät väldigt oroväckande igår så lyckades han klara hela dagen utan problem!

Första heatet så mötte han inte riktigt rätt personer och slutade på 23:e bästa tid. Andra heatet gick det snäppet bättre men inte riktigt rätt möte denna gång heller, slutade 15:e bästa tid. Med andra ord var sista heatet avgörande om han skulle komma till någon final eller ej. Då en av tre tider(den sämsta) väljs bort så behövde han alltså en bättre tid än 23 för att komma vidare till final, mycket bättre. I tredje heatet så slutade han på 13:e plats! Helt sjukt bra!

Dock räckte det inte ändå utan han slutade på 18:e plats, vilket är sjukt surt med tanke på att 16:e plats hade räckt till C-final. Men vi är nöjda med dagen ändå, ja Sebbe också alltså.

Hoppas på en lika lyckad dag imorgon! :)

Nu ska jag kolla på tv, bye!


Kommentarer
Postat av: Elin =) 19 år och mamma till Molly<3

SV: Jag har tagit kort, men jag ska bara lägga in dom på datorn... Och jag brukar vara lite för lat för att göra det :P haha <3

2011-05-15 @ 12:21:02
URL: http://elinskogsberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0