Sisters Point

Goddagens!

På praktiken så är all inventering klar! Rätt så skönt kanske. Så idag fick vi inte så mycket att göra så vart till att gå hem strax innan tre, ännu en skön sak!

Min man är dock hemma hos sina päron. Rallycrossbilen skulle ju fixas och nu är den fixad, fanimig om den inte håller nu. Då blir jag ledsen i ögat. När det krånglar vet jag att Sebbe på något vis vill sälja bilen, men jag vet också att han verkligen älskar att köra när allt väl funkar som det ska. Därav vill jag vara lite envis med att försöka få honom att fortsätta, men nu blir det i alla fall Västerås nästa helg, sen får vi väl se hur det blir efter den tävlingen. Med Sebbes bil kan man tyvärr inte drömma för mycket, tråkigt nog, haha.

Nåja. Igår såg jag en fin sak nere på Scoop. Kanske minns ni klänningen jag tänkte beställa från Bubbleroom till morfars begravning? Den som inte gick att beställa för att jag inte hade gjort min adressändring så som man "ska" (vilket jag kollade upp och det var visst ändrat på så vis som det skulle!). Ni kanske inte minns, men klicka på länken ovan så ser ni.

Den hittade jag. På scoop då alltså. Fanns i ljusgrå och i svart. Det var svart jag tänkte beställa. Men idag efter att jag hade provat den så stod jag där i dörren och funderade, så jag frågade S & M vad dom tyckte, skulle jag ta den grå eller den svarta? Kom fram till att grå kan vara fint i sommar + att svart har man väl nog ofta ändå? Kanske ångrar jag mig den dagen det är dags att ha svart på sig igen men det är då det.

Med andra ord så skrev jag upp den. Jag har den här hemma, men den är inte betald. Jag har liksom ja.. några små kronor på mitt kära kort. Man är fattig om man lever på Arbetsförmedlingen. Ska blir sååå skönt med ett jobb, hihi!

Bild kommer är, i like it :)


Så nu är jag glad, hihi!

Nu väntar jag bara på att min sambo ska komma hem, bye! ♥


Kommentarer
Postat av: Linn

Kanske kan träffas när ni är i Västerås?

2011-05-07 @ 08:07:55
URL: http://liho-linn.blogspot.com
Postat av: emelie :)

Jättefin klänning :)

2011-05-07 @ 19:27:58
URL: http://emeliepuranen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0