Börjar bli dags....

Tjena mors!

Ja nu har det stått lite still igen. Tänkte ju kliva in här och göra lite avstamp efter all städning, men vet ni va? Det tog lite tid och när jag väl var klar så kom Sebbe hem och då orkade jag inte sätta mig och skriva något. Så nu vet ni.

Kan i alla fall berätta lite som hänt senaste tiden då;

Förra veckan så var det fullt upp på jobbet. Fick leverans så jag jobbade dagarna i ända. På torsdagen hände lite tråkigheter så våran praktikant fick åka iväg och vara borta resten av veckan, tänker inte gå in på det mer än så. Så på fredagen var det bara jag och A där och vi plockade och packade tills posten kom sen blev det hemfärd även för oss :)

I helgen så.... Ja, ni vet att jag strädade i lördags och tvättade. Vill bara nämna en intressant sak (ironi där). Jag drog nämligen ut spisen för att skura den på sidorna och även damsuga under och så. Gissa vad jag hittade under?

1. En tampong (ska direkt meddela att denna inte ens var min till 100% så förra hyresgästen lär inte heller har städat där..)
2. Mitt örhänge som jag saknat ett bara tag, började misstänka att någon katt ätit upp det.
3. En Kundvagns-nyckel - ni vet en sån man stoppar i stället för mynt i kundvagnarna. (kan meddela även där att denna inte heller var våran)
4. En glasspinne
5. Två suddgummin.
6. En hårsnodd.
7. En ask med stift till stiftpennor.
8. En kapsyl.
9. Lite pannakaka
10. Ett ton med kattmat - torrfoder då såklart

Så det var den lilla listan :) Även ett ton med damm men det kanske ni hade räknat ut?

Och sen så blev det inte mycket gjort på söndagen heller. Lita handling hem hit - mat ni vet.... och även lite slappa framför tv:n.. Kul liv :)

Igår var det back to work och ja. Dagen började bra, kom lite läskigheter även idag.. Så S åkte hemåt för dagen och eftersom att Jelena (praktikanten ;)) skulle till tandläkaren så satt jag kvar och jobbade tills det som var tvunget att bli gjort blev gjort, ni hajar. Så igår åkte jag med bussen hem halv sex.

Idag så har dagen varit bra och normal, så det är positivt :)

Nu till en helt annan grej. Har ni bestämmt vad ni ska köpa till alla i julklapp? Jag har några grejer bestämda. Men några är ännu rättså oklara.. måste tänka mer på det.

Jag och sötnosen köpte i alla fall lite julklappspapper och annat som behövs till klappar i söndags när vi var och handlade, mys :) Plus att vi köpte en till julstjärna och en "boll" som ska hänga i lilla fönstret här i köket, jag har typ lust att sätta upp allt nu bara för det, haha!

Men nej, dags för mat. Blev ju trots allt en lång update nu. Visst är jag duktig?!

Kommentarer
Postat av: Elin=) 19 år och mamma till Molly<3

Jag får inte pynta försen 15 december :(<3

2011-11-22 @ 22:01:31
URL: http://elinskogsberg.blogg.se/
Postat av: nathalie - mamma till världens finaste prinsessa

hmm.. var tampongen oanvänd eller? ;) haha! usch. jag brukar alltid hitta okokt pasta bakom spisen..

2011-11-24 @ 13:56:12
URL: http://nathalieelfstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0