Förlåt?

Ja.. vad ska jag denna gång skylla på? Kanske helt enkelt det senaste;

Torsdag (15:e) jobbade jag hela dagen lång typ, kanske inte riktigt så länge men ja, blev inge blogg då i alla fall.

Fredag så jobbade jag ända till kl 18! Ja, skulle ju egentligen åkt till Haninge där på kvällen då eftersom att Sebbe skulle tävla, men blev aldrig av då bilen har gett upp igen, så istället så var Sebbe hemma och meckade hela dagen och jag jobbade. När han sen kom hem på kvällen kom han med donkenmat till mig och vi satte oss framför idol :)

Lördag så åkte vi först hem till Sebbes föräldrar för han skulle mecka lite och efter det begav vi oss hem till mina föräldrar. Spelade biljard och umgicks lite, sov även kvar där.

Söndagen så spelade pappa och Sebbe en match i biljard och sen egav vi oss hemåt - eller ja, Sebbe skjutsade hem mig sen åkte han mot sina föräldrar då han skulle till en kompis och kolla på en buss. Sen när han kom hem så blev det ju även då, idol :)

I måndags så var det också då, jobb. Jobbade ända till halv sex och började med att sticka in på affären innan jag skyndade hem och började med maten - lasagne. Ja jag brukar alltid ha maten klar tills Sebbe kommer hem då han kommer hem tjugo i sju på kvällarna..

Igår så jobbade jag till.. kl fem tror jag det var. Sen har inte mycket mer hänt kan jag ju säga.

Idag så har det blivit jobb, lite data, lite mat, lite wordfeud och ja. Nu sitter jag här framför tv:n, själv. Varför? Jo för att min söta pojke ligger i sängen för att sova. Han gick nämligen och la sig strax efter att vi hade ätit mat. Stackarn har ju gått och blivit sjuk ♥

Nåja, till helgen så kommer min finaste vän hit! Så jag längtar! OCH... på fredag får jag löööön ;) Kanske är ganska bra, måste nämligen köpa något till min bästa, vi firar ju trots allt två hela år på måndag ♥

Men nej.. Nu skrev jag en massa onödigt så nu ska jag kolla vidare på Bonde söker fru här (som just nu har reklam då men ändå...). Hejdå.

Kommentarer
Postat av: annirene

svar: massa kaos bara, hela mitt liv är kaos just nu

2011-09-22 @ 10:05:16
URL: http://annireneR.devote.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0