Jag känner mig ensam..

Sebbe är hemma hos sina päron, bilen lär ju bli klar. Kanske undrar ni varför jag aldrig följer med? Sanningen är att jag liksom, inte har någon lust. Bara själva grejen att han åker hemifrån kl 9 och kommer hem kl 21 och hela den tiden spenderar han i garaget, låter det kul? Nej tänkte väl det..

Nåja. Har tvättat och dammsugit i alla fall, eller ja, tvätten är inte klar. Vet ni vad som hände? Som vanligt slänger jag in kläder i tre maskiner - en ljus 40°, en mörk 40° och en 60°. När jag kommer ner efter ca 1 timme så står den med 60-tvätten på sköljningar och den står liksom still där, den bara slutade jobba! Så jag får vrida av maskinen och öppna den, den stinker, tvätten är blöt och man ser liksom små korn från tvättmedlet.. skit också!

Alltså fick jag lov att gå upp och hämta nytt tvättmedel och köra igång den igen, med andra ord är det dom kläderna som just nu ligger i torktummlaren. Liksom vad är oddsel för att maskinen ska paja mitt i tvätten? Skitgrejer.. plus att det ju är rätt typiskt att jag alltid tvättar på helgerna för då kan jag ju inte ringa till EHB och felanmäla.. Det får helt enkelt vänta.

Nåja. Nu ska jag ringa hem till mina päron eller något och se om någon är social. Sen blir det disk och hämta tvätt. Bye!

Kommentarer
Postat av: Elin=) 19 år och mamma till Molly<3

Jag blir antagligen ensam

Ikväll:/ så vi kan tycka synd om oss tillsammans tycker jag:)<3

2012-02-25 @ 16:21:57
URL: http://elinskogsberg.blogg.se/
Postat av: kattisEriksson

Hade balkongen öppen så då kom det in brandrök :o

Kan skriva in receptet :)

2012-03-02 @ 10:49:09
URL: http://ekattis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0