2011 i text och bilder. Varning för massa text..

2011 firades in på någon tråkig fest tillsammans med Sebbe och några vänner + random people som vi inte ens kände.. Men början på året började i alla fall med att ringa runt till folk, rektorer och allt i dess like. Jag behövde ju ett jobb!

I början på januari där så bjöd vi även hit lite vänner till Sebbe för första gången sen vi flyttade hit. Blev lite dricka och spelande och alla sov även kvar.

Jag blev även utringd för första gången, gick ju fort, haha! Fick alltså jobba lite extra på lite olika förskolor här. Dock slutade januari inte på det gladaste viset då jag var på min andra begravning i livet, käre morfar <3

I början på februari så bestämde vi oss också för att ha en riktig inflyttningsfest. Sebbes vän Matte kom hit och sov här några dagar där ikring så det blev bowling och inflyttninsfest tillsammans med vänner. Mestadels Sebbes vänner, men min käre bästavän och Jocke kom ju som tur var hit.

Den 14:e februari så ringde AF och undrade om jag ville ha en praktik - som kunde leda till jobb - på ett jobb som låg i närheten. Jag tackade jag och senare samma dag så gick jag dit och kollade vad det var och vi bestämmde oss för att jag skulle börja redan dagen efter, en 3 månadres praktik på House of Lola's lager fick det alltså bli. Detta fick mig alltså att hålla med sysselsatt ett bra tag.

I början på april så var det även en dubbel 20års fest ute vid Tuna då två av Sebbes vänner fyllde, alltså hyrde dom lokal och slog till med storfest!

Sen kom 1:a maj, då börjar ju Rallycross säsongen och som vanligt var det uppe i Arboga. Dock var det något annorlunda detta år, för i år skulle även min käre bror vara med och köra! Dock gick det väl inte super för någon utav dom på denna tävling, men man fick väl se den som en uppvärmning ;)

Den 13:e var det min sista praktik dag..

Den 14:e-15:e var det dags för Rallycross även i Västerås. Första dagens så gick Johns bil sönder redan på träningen. Så då var det slutkört för hans del. Sebbe klarade sig igenom hela dagen, dock gick hans bil sönder andra dagen istället..

Den 16:e så började jag att jobba på House of Lola! Alltså ledde min praktik tydligen till jobb.. Jag fick veta i slutet på praktiken att jag skulle få vara kvar, först - med hjälp av AF - med 80%, men sen visade det sig att de inte kunde hjälpa. Men cheferna på jobbet lugnade mig med att det skulle lösas ändå och det gjorde det, fast på 60% istället. Mitt ansvar hamnade direkt på Byten och Returer, deni!

I slutet på maj så blev det även dags för Rallycross i Bollnäs. Sebbe fick lov att bryta då bilen än en gång gick sönder. John var inte ens med då han fortfarande inte fått sin bil att fungera. Dock var ju kusin Micke med och han går det ju alltid bra för, haha.

17:e Juni så firade jag och fästmannen min hela 1år som förlovade, tiden bara flyger!

Innan vi gick på semester på jobbet så hade vi även en sista uppgift. Att flytta vårat lager eftersom att vi skulle byta lokal - till något större. Så det blev en lång dag 8-21.30, inte varje dag man jobbar så, hihi.


Sen kom Juli, den 17:e så begav vi oss till Motala med mammas och pappas både bil och husvagn. Dit åkte vi tillsammans med Maddis och Robin detta år och vi var där en vecka.

I slutet på Juli så var det dags för Rallycross igen, fast denna gång i Karlstad. Den här gången var inte ens John där, då hans bil liksom tidigare var under lagning. Sebbe körde och det gick bra. Dock minns jag inte riktigt HUR bra? Hehe.

1:a Augusti så började jobbet för min del igen och sen när man hade jobbat en vecka så var det dags för Rallycross igen, i Nyköping. Där gick det dock inte så bra då Sebbe kraschade in i ett räcke och det var slutkört.


Helgen efter det, då gick det dock mycket bättre. Rallycrossen i Borlänge resulterade i att han fick stå på pallen!

Den veckan var bra.

Den 10:e September var det dagas för - vad det blev - sista Rallycross tävlingen för året, i Strängnäs. John skulle ha varit med, han var påväg för hans bil var nu klar, men sen slutade det med att den inte funkade i alla fall. Men han och Ann-Sofie kom ner dit i alla fall och var och kollade hela helgen. Dock blev det mest kolla för min och Sebbes del också då Sebbes bil bestämde sig redan på träningen för att han inte ville köra något mer.. dumt.

Den här helgen fick jag även en lite kusin vitamin! En sötis Meja!

26:e kom. Tänk att jag och Sebastian redan varit tillsammans två år! Helt sjukt.

I början på oktober så fick jag träffa min lilla sötkusin.

Ja vad ska jag mer säga. Inte så mycket som hänt sen kanske. Har jobbat, jobbat, jobbat och jobbat. Elin har varit här några helger, Amanda också. I november fyllde jag 20år. Den 26:e november åkte jag och Amanda till Västerås för att börja med våra julklappar. Jag var alltså klar med dom i god tid! Den 2:a december så bröt Sebbe handen, fick gipsas och ända sedan dess så har jag gjort allt här hemma. I stort sett i alla fall.

Blev även julavslut med jobbet, åt rått kött för första gången i mitt liv. Tror jag skippar det resten av mitt liv, ingen jättehit för min del.... Firade en minijul hos Sebbes moster med lite släkt. Sebbes kusin har även fått en skruttbebis så fick även då hålla en bebis. Söt. Och ja, dagen efter åkte jag och Sebbe till bror min efter som att han flyttat i ett hus tillsammans med flickvännen. Vilket lyx!

En vecka senare var det jul. Jag åkte till Norberg. Sebbe åkte till sina päron. Jag firade först mamma lite eftersom att hon fyllt 50 och senare mot kvällen åkte jag med John och Ann-Sofie ner till dom för att sova hos dom. Vi firade i år alltså våran jul i deras hus :)

Kan ju även informera om att jag under två tillfällen fått reda på att vänner ska ha barn. Elin och Jocke väntar andra barnet och det är beräknat i slutet av mars. Robin och Maddis väntar även dom barn, till och med så att den är beräknad i mars! Bebisnojja!

Året avslutades i alla fall hemma i Norberg. Jag och Sebbe åkte först. I bilen bakom åkte Sebbes mor, far och lillebror. Vi alla skulle alltså fira in det nya året hemma hos mamma och pappa. Blev biljard, god mat, skålande vid tolv och som alltid fick jag en gott nytt års puss. I år var det tredje nyåret jag firade med min älskade. Helt underbart.

Det känns som att något stort väntar detta 2012.


Kommentarer
Postat av: Elin =) 19 år och mamma till Molly<3

Tänk om jag kunde vara lika duktig och skriva om hela året :D haha :P



Kan det vara min livmoder med en liten lillskrutt i som är med där på ett hörn? :D <3



SHOOLA bästa vännen <3

2012-01-02 @ 21:10:13
URL: http://elinskogsberg.blogg.se/
Postat av: nathalie - mamma till världens finaste prinsessa

Låter som att ni ska ha barn nu i år ;)

2012-01-12 @ 14:59:36
URL: http://nathalieelfstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0