Frosta av frys

Det är vad som pågår här hemma just nu. Intressant va? Det var nämligen så att jag kom hem igår till en helt isig frys. Bara sådär helt plötsligt! Men men. Idag måste frysen fyllas med massa ny mat så kände att det kanske måste göras innan vi handlar? Eeeh ja.. fast det blir ju först ikväll.

Hur som helst. Idag är det en ledig dag såhär mitt i veckan, vilket är riktigt skönt, men innan vi gick på ledighet från jobbet så spenderade vi hela dagen i Uppsala igår med jobbet, en liten säsongsavslutning som alltid är lika trevliga! Det sjuka är att det aldrig riktigt känns som ett jobb när alla är samlade, visst pratar vi om jobbet men det blir en hel del skratt och mycket mycket mer dessa dagar :) Är himla lycklig att jag lyckats fått just dessa kollegor och chefer!

När dagen var slut så åkte jag och Sandra vidare till lite affärer. Dock handlade inte jag någonting, duktigt ;) Fast det är klart.. var ju inte många dagar sen jag la upp ett nytt plagg här i bloggen som köptes för att användas i sommar. Och inom någon dag borde jag få ett sms om ännu ett paket att hämta.. ops..

Men nej ni. Nu ska jag bege mig från denna trista blogg. Knåpa lite på en ev. ny header eller något sådant kanske :) Det får vi se..


En del av favoriterna från hemorten. Shiis vad man saknar dessa brudar ibland alltså! ♥
(Orren saknas!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0