Långhelg!

John om Älska mig:

Skrämmande värld vi lever i, hemskt att sådant händer varje dag. Filmen säger ju extremt mycket, hur lite som behövs för att göra något åt saken. Kanske skillnaden mellan liv och död. Att någon bara vågar stå på sig, och säga ifrån, att någon bara säger hej, eller att bara gympa läraren delar lagen. Skillnaden är så liten, men ändå så stor!

Svar: Kan inte annat än hålla med dig bror!

I onsdags var det fredag för mig och sambon. Alltså har vi varit lediga både i torsdags och i fredags, sköönt!

Men vad har vi då gjort hela helgen? Jo.. I torsags så åkte vi hem till Sebbes föräldrar, gjorde väl inget speciellt egentligen. Åkte över till Robin som höll på i garaget och sen minns jag inte vad vi gjorde mer, haha.

I fredags åkte vi också hem till svärisarna - mycket åkande. Sebbe började med att pilla lite på crossen och sen när det var klart så fick jag tvätta den medans han började pilla på rc-bilen istället. Snällt va?



I lördags åkte vi också dit, behöver jag ens säga det nu? Haha! Men då var det nämligen dags för dop så vi började dagen med att bege oss till Thuns och köpte med oss ett klädset till Sebbes kusinbarn som alltså skulle döpas. Sen begav vi oss till kyrkan. Efter dopet blev det paj och tårta hemma hos Sebbes kusin med familj. MUMS! Så det var skönt, att komma iväg på någonting :)

Sen efter det åkte vi direkt till Robin som höll till i garaget igen. Blev lite fika där och sen åkte vi vidare till Bromark och lånade lite grejer så Sebbe kunde fixa det sista på rc-bilen. Så sen begav vi oss alltså hem till garaget så det sista fixades på bilen, så nu är den redo för Västerås som är den 2-3e juni :) Skönt!

Sen åkte vi hemåt så vi var hemma ungefär tio på kvällen. Då blev det sängen direkt! Trötta i ögonen..

Nu sitter jag här själv hemma. Vet inte vad jag ska göra, men känner att det nog bara blir en slö dag i soffan så jag orkar tillbaka till vardagen imorgon ;)

Sebbe är i alla fall på samma ställe som resten av helgen, haha! Åka cross tror jag minsann han skulle göra idag, så jag hoppas han kommer hem oskadd även idag, hihi.


Bild från i sommras.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0