Nya tvättider

Faktiskt rätt skönt att de bytt tvättider här hos oss. Tidigare hade man två timmar på sig att tvätta (+ en timme tork) men nu har vi hela fyra timmar på oss! Är det inte för härligt?! Det betyder ju bara att jag inte behöver springa upp och ner hela tiden utan kan ta lite "pauser"..

Ja.. kanske är det bara jag som är lat,  haha! Men ja. Tvätten är igång för fullt nu. Ska väl snart ner för sista gången, eller näst sista kanske det blir då. Får se ;) Intressant?

Annars då? Kära Jelena på jobbet har farit iväg till Gran Canaria! Kommer vara tomt utan henne... Och hon är inte den enda, Amanda är i Grekland.. Alla bara reser... hihi. Men jag klagar inte. Snart är det dags för semester för oss och som vanligt så kommer vi bege oss till Motala i en vecka för att komma bort lite. Fast blir lite kortare än en vecka eftersom att lilla Melissa ska döpas på lördagen och Sebbe har ju fått den hedrande uppgiften att vara Gudfar! Fint ♥

Men men. Nog om semester och sommar. Nu ska jag nog ta och bege mig ner i tvättstugan igen, hoppas att tvätten är klar den här gången för känner att jag bara vill sitta ner resten av kvällen. Här hemma är det ju tv som gäller på kvällarna så då vill man ju inte hålla på med massa annat ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0