Varför så sega?

Ni vet när man ringer till vissa ställen, då får man en röst som säger; Tala in ditt personnr, namn, mobilnr och ärende så ringer vi upp dig. Ja ni vet?

Igår ringde jag ett samtal kl 10 och fick denna röst. Jag glömde hälften av vad hon sa (hon sa grejerna ovan så vet inte varför jag minns dom idag) så jag sa bara mitt namn och mobilnr, det är väl det som är viktigast ;) Hur som helst. Förr när jag ringt så har jag antingen fått en röst som sa "vi kommer att ringa dig runt kl 9" exempelvis alltså, men nu fick jag ingen sådan röst och istället fick jag bara gå och vänta och när ringde dom upp, joo runt kl 14! Bara 4 timmar senare..

Sen kl 11 ringde jag till ett annat ställe.. pratade med en person men en sak kunde han inte hjälpa mig med så han fick mitt nr och sa att han skulle be receptinisten skulle ringa upp mig under dagen, lugnt tänkte jag. När ringde hon då? Jo, klockan halv sex!

Det var liite jobbigt att liksom gå och smått vänta på dessa samtal och så dröjer det sådan tid. Ännu drygare var väl att samtalet halv sex inte gav mig mycket allt utan bara "jag fixar detta så ringer jag upp dig imorgon igen". Har hon ringt ännu? Nej.. hon ringer säkert halv sex idag också.

Och sist men inte minst, varför är folk så kassa på att svara på frågor/kommentarer när man skriver till dom på en blogg? Läser dom aldrig sina kommentarer? Haha..

Ja jag bara störde mig lite på att alla är så sega så var tvungen att "klaga" lite.. så nu ska jag diska lite för att fördriva tiden. Skulle ju passa bra om hon ringde då så att jag är helt blöt om händerna :)


För övrigt hade det ju varit jävlans gott med den där just nu....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0