Alla flyttar

Ja, som rubriken säger så känns det just nu som om det är väldigt många som flyttar. Jag känner två av dom och två läser jag bara bloggen hos. Tre av dom flyttar till hus - så jäkla orättvist. Höhö.
 
Ja jag vet, det var inte alls längesen vi flyttade. Rättare sagt endast - eller oj vadå endast.. redan gått över sex månader! Vart fan tar tiden vägen egentligen?!
 
Hur som helst. Ett par har byggt sitt helt egna hus, de har gjort allt från grunden helt själva - vilken jävla lyx! En dröm som jag har, helt klart. Hoppas den slår in :) De två andra flyttar till ett vanligt köpes hus ni vet ;) Lyx även det.
 
Det är så sjukt att det kan vara så olika. Vart får alla människor pengarna ifrån? haha.. Fuskisar. Men jag längtar hur som helst hur mycket som helst efter att hitta ett hus där vi kan bo, jag och min fina sambo tillsammans med våran älskade bebis och kissekatterna och såklart blivande syskon till Emil då, om det blir några ;) (vilket det mest troligt blir, haha)

Okej, jag ska kanske påpeka en sak. Jag trivs här, inget fel alls på vårat boende. MEN, jag längtar efter att kunna göra vad jag vill. Kunna byta utseende på boendet utan att lägga ut pengar som aldrig kommer igen. Jag hatar att bo där vi slänger pengarna i sjön - för det är precis så det känns när man betalar en hyra på flera tusen och pengarna aldrig kommer att komma tillbaka till en. Förstå var mycket pengar som försvinner ifrån en när man bor i en hyresbostad.
 
Men skit samma. Som jag nämnde ovan. Det blir ett hus så småningom. Bjussar på lite bilder så länge, så ni också kan längta ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0